Εκτός ψηφοδελτίου στις επόμενες περιφερειακές εκλογές έθεσε τον περιφερειακό σύμβουλο (Ξάνθης) της “Περιφερειακής Αναγέννησης” και πρώην εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα τουρισμού, Μιχάλη Αμοιρίδη, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, επικεφαλής της παράταξης μετά τον θάνατο του Γιώργου Παυλίδη, Χρήστος Μέτιος. 

Add a comment

Τη 2η θέση στην κατηγορία δημοτικών σχολείων του 3ου Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΑΜΘ, που διεξήχθη στην Ξάνθη, κατέλαβε η ομάδα “Probot” του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Σε ισχύ τέθηκε το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων στις περιοχές ευθύνης των δασαρχείων Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Σαμοθράκης, λόγω του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Add a comment

Να διεκδικήσουν και να απαιτήσουν από την κυβέρνηση και την περιφέρεια την αποκατάσταση των ζημιών στα χωράφια τους, καλεί τους αγρότες του δήμου Σουφλίου η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι 15 μήνες μετά τις πλημμύρες του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2015, ο κάμπος της περιοχής ακόμα δεν μπορεί να καλλιεργηθεί.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία