Δύο άτομα, πιθανότατα πρόσφυγες ή μετανάστες, έχασαν χθες βράδυ τη ζωή τους, όταν παρασύρθηκαν από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ενώ ένας τρίτος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου.

Add a comment

Τρία περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, πιθανότατα από τον ίδιο «σάτυρο», έχουν αναφερθεί τα τελευταία 24ωρα στην πόλη της Ν. Ορεστιάδας. 

Add a comment

Πόσες ομπρέλες και ξαπλώστρες μπορεί να χωρέσει μια παραλία, ώστε να «βγαίνει» δίκαιη η εξίσωση για τους λουόμενους που δεν μπορούν ή δε θέλουν να κάνουν το μπάνιο τους στις οργανωμένες ακτές; 

Add a comment

«Επαίσχυντη» χαρακτήρισε τη συνθήκη της Λωζάνης ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, σε δηλώσεις του σε τοπικά μέσα με αφορμή τις εκδηλώσεις για την ίδρυση της Ορεστιάδας, που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες.

Add a comment

Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας η προγραμματική σύμβαση του δήμου με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), για την εκπόνηση της μελέτης προσδιορισμού του δυναμικού γεωργικής βιομάζας στην ευρύτερη περιοχή του βορείου Έβρου, με σκοπό την ενεργειακή αξιοποίησή της. 

Add a comment

Τις προτάσεις τους, τώρα που..γυρίζει ο “Φιλόδημος”, έσπευσαν να καταθέσουν στο υπουργείο Εσωτερικών πολλοί δήμοι της χώρας, διεκδικώντας να εξασφαλίσουν κονδύλια για έργα ύδρευσης και αποχέτευσης. 

Add a comment

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για ιατρικά θέματα διοργανώνει για δύο συνεχόμενες Τετάρτες, στις 20 και 27 Ιουνίου, η 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχίας Πεζικού “Έβρου”. 

Add a comment

Πέντε μουσικές σκηνές στήνει στις 21 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη ο Σύλλογος Μουσικών της πόλης (ΣΥ.Μ.Α.), για να γιορτάσει την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής. 

Add a comment

Οριστική και επίσημη πλέον η ρήξη της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ. Φ. Ε.) με τον δήμο Αλεξανδρούπολης στο θέμα της διοργάνωσης της “γιορτής κρασιού”. 

Add a comment

Τη λήξη της θεατρικής σεζόν, με την παρουσίαση των παραστάσεών τους, θα γιορτάσουν τα παιδικά θεατρικά τμήματα και οι εφηβικές ομάδες του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας «Διόνυσος» σήμερα και αύριο. 

Add a comment

Δεκαετία συμπληρώνει η αστική συγκοινωνία στην Ορεστιάδα, εξυπηρετώντας καθημερινά και σταθερά περισσότερους από 50 επιβάτες στα πρωινά δρομολόγια και άλλους 20 περίπου, στα απογευματινά. 

Add a comment

Ενεργά παρεμβαίνει πλέον στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών το Συμβούλιο Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων, ζητώντας, επιτακτικά, συνάντηση με τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη. 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία