Συζήτηση για την πρόταση ψηφίσματος που κατέθεσαν οι ευρωβουλευτές σχετικά με την έκκληση τους προς τη Τουρκία να απελευθερώσει άμεσα τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που είναι σε κράτηση άνευ βάσιμης κατηγορίας από τις τουρκικές αρχές, διεξήχθη χτες στην Ολομέλεια στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο.

Add a comment

Στις περιοχές που ψήφισαν “όχι” στη...σουλτανοποίηση της Τουρκίας από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (με ποσοστό πάνω από 70%) ανήκει η γειτονική Αδριανούπολη ενώ υπέρ του "όχι" ψήφισαν και όλα τα παράλια και η Κωνσταντινούπολη.

Add a comment

25 Δεκεμβρίου 1991: Η Κόκκινη Πλατεία ήταν κατάλευκη από το χιόνι, άδεια και σιωπηλή. Στο Κρεμλίνο επικρατούσε κλίμα παραίτησης. Την ώρα που η Ευρώπη γιόρταζε τα Χριστούγεννα, η κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο κατέβαινε από τον ιστό του «κάστρου» για να δώσει τη θέση της στη σημαία με το μπλε, το κόκκινο και το λευκό της Ρωσίας.

Add a comment

Έστω ότι είστε ανήσυχος και υπεύθυνος αμερικανός ψηφοφόρος και δεν θέλετε ούτε να ψηφίσετε τον Τραμπ, επειδή σας φαίνεται ανίδεος και επικίνδυνος, αλλά δεν σας πάει το χέρι ούτε να το ρίξετε στην Κλίντον, που θεωρείτε γέννημα των σωλήνων στους διαδρόμους της Ουάσινγκτον. Απελπιστικό αδιέξοδο.

Add a comment

Ένοχοι μόνο για την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα, κρίθηκαν οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που δικάστηκαν σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Τριήμερη αναβολή της αυτόφωρης διαδικασίας ζήτησαν και πήραν οι οχτώ συλληφθέντες Τούρκοι στρατιωτικοί, που νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, οδηγήθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Ανέκτησε ως όλα δείχνουν ο Ταγίπ Ερντογάν τον έλεγχο στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε από μερίδα του στρατού. Ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ ανακοίνωσε ότι η κατάσταση «είναι ευρέως υπό έλεγχο» υπό τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, ο οποίος απελευθερώθηκε. Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο βρίσκεται TRT ξανά στον αέρα...

Add a comment

Εγκλωβισμένη σε λεωφορείο, στον παραλιακό δρόμο του Βοσπόρου, στην Κωνσταντινούπολη, βρέθηκε αποστολή της Περιφέρειας ΑΜΘ, με επικεφαλής τον περιφερειάρχη, Γιώργο Παυλίδη.

Add a comment

Παραιτήθηκε η διοίκηση του Τμήματος Αμοιβομένων Αθλητών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο βόλεϊ θέλοντας να διευκολύνει την έναρξη των διαδικασιών για την επόμενη ημερα του τμήματος.

Add a comment

Εάν η Apple χρειαζόταν ρευστότητα, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μία σημαντική «ένεση» δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων μόνο και μόνο από τα iPhone, τα iPad και τους Mac που έχουν χαλάσει ή περιπέσει στα αζήτητα.

Add a comment

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ετοιμάζονται να απαντήσουν στις τρομοκρατικές επιθέσεις και στον πόλεμο του «Ισλαμικού κράτους». Οι πόλεμοι όμως κοστίζουν τόσο σε ανθρώπινες ζωές όσο και σε χρήμα και τον λογαριασμό πληρώνουν πάντα οι φορολογούμενοι πολίτες.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία