Στον “διάπλου Βουλιαγμένης” ο Χρήστος Βαρσαμακίδης του “Νηρέα” Ορεστιάδας

Για Βουλιαγμένη αναχωρεί το Σάββατο (5/11) ο αθλητής του τμήματος ενηλίκων του Κολυμβητικού Ομίλου Ορεστιάδας “Νηρέας”, Χρήστος Βαρσαμακίδης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την ομάδα του στον “Διάπλου Βουλιαγμένης” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί. 

Θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του αθλητή στον συγκεκριμένο χειμερινό αγώνα, καθώς και πέρυσι έδωσε το “παρών” και κολύμπησε 2,5 χιλιόμετρα στον κόλπο των προαστίων της Αττικής, όπου γίνεται ο αγώνας. 

Ο “Διάπλους Βουλιαγμένης” αποτελεί τον κορυφαίο και μεγαλύτερο κολυμβητικό αγώνα της χρονιάς, με συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Στη θάλασσα, με θερμοκρασία νερού γύρω στους 15 βαθμούς Κελσίου, αναμένεται να “βουτήξουν” 750 περίπου κολυμβητές, οι οποίοι θα διανύσουν την απόσταση των 2.500 μέτρων σε χρόνο που μπορεί να κυμαίνεται από μισή έως μία ή και παραπάνω ώρες. 

Ο αγώνας πραγματοποιείται κάθε Νοέμβριο, αναβαθμισμένος από το 2013 μέσα από τη συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β.) με την XTERRA Greece, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β.  

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία