Μία δεκαετία συμπληρώνεται από την ημέρα που οι κρεοπώλες του Διδυμοτείχου άρχισαν να επιδίδονται στην παρασκευή του πιο μεγάλου λουκάνικου.

Add a comment

Στην καθιερωμένη για την ημέρα ανακοίνωσή του, ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) συμβουλεύει να μην πετάμε το χαρταετό μας κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για εμάς τους ίδιους και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή.

Add a comment

Η...αιώρηση ήταν ο τρόπος κίνησης του “Φούτζι”. Μια διαρκής ταλάντευση που τον δυσκόλευε να πατήσει στη γη με συμβατικό τρόπο, η βαρύτητα τον επιβράδυνε και κούραζε την “παλιά” ψυχή του.

Add a comment

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στην καρδιά του καλοκαιριού, το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου προς τα χαράματα της Κυριακής, στο νυχτερινό ουρανό της χώρας μας και γενικότερα του βορείου ημισφαιρίου θα κορυφωθεί η πιο θεαματική θερινή βροχή από «πεφταστέρια», οι διάττοντες Περσείδες.

Add a comment

«Δύο σε ένα» επιφυλάσσει το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου, καθώς θα συνυπάρξουν η πανσέληνος -παραδοσιακά η πιο δημοφιλής του καλοκαιριού- καθώς και μία μερική έκλειψη Σελήνης.

Add a comment

Μέχρι και στο Γκίνες είχε “μπει” η ελληνική σημαία επιφάνειας 480 τ.μ. και βάρους 130 κιλών που είχε παραχωρήσει το 1998 το ζεύγος Χρυσοχόου στον δήμο Διδυμοτείχου. Η σημαία κυμάτισε πρώτα στο Διδυμότειχο, ταξίδεψε και αλλού, κυμάτισε και στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πριν από μία πενταετία, για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία