Ορεστιάδα: Τρεις αναφορές γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση 

Τρία περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, πιθανότατα από τον ίδιο «σάτυρο», έχουν αναφερθεί τα τελευταία 24ωρα στην πόλη της Ν. Ορεστιάδας. 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τριών γυναικών, μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας, ο άνδρας επιβαίνει σε αυτοκίνητο και προφασιζόμενος την αναζήτηση οδών, πλησιάζει διερχόμενες γυναίκες από τις οποίες ζητά πληροφορίες για τον εντοπισμό δρόμων. Την ώρα που τα «θύματά» του πλησιάζουν για να τον πληροφορήσουν, αντιλαμβάνονται ότι ο άνδρας αυνανίζεται. 

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/07), στη διάρκεια του οποίου ένας οδηγός αυτοκινήτου, σταμάτησε μία ηλικιωμένη γυναίκα για να τη ρωτήσει πώς θα έφτανε σε έναν συγκεκριμένο δρόμο. Η γυναίκα του απάντησε ότι δεν ήξερε και στο αυτοκίνητο πλησίασε μία δεύτερη γυναίκα, για να πληροφορήσει  τον οδηγό. Όταν προσέγγισε το τζάμι του αυτοκινήτου, διαπίστωσε ότι ο άνδρας είχε ξεκινήσει ήδη να αυτοΐκανοποιείται. Το περιστατικό αναφέρθηκε και στην Αστυνομία, που, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητά ένα μαύρο όχημα με το οποίο φέρεται να κινείται ο συγκεκριμένος άνδρας. 

Δύο ημέρες πριν, άλλη μία γυναίκα δήλωσε ότι της συνέβη το ίδιο, ενώ υπάρχει και τρίτη μαρτυρία γυναίκας, που επίσης ανέφερε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά με τον ίδιο τρόπο.  

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία