ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ: Συνεργασίες για ένα ευρύ πολιτικό μέτωπο στις περιφερειακές εκλογές

Τη συγκρότηση ενός ενωτικού, προοδευτικού και ευρύτατου πολιτικού μετώπου, ισότιμης συνεργασίας, θα επιχειρήσει να συγκροτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των περιφερειακών εκλογών, στην Αν. Μακεδονία- Θράκη.

Την απόφαση έλαβε η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Αν. Μακεδονίας- Θράκης που συνεδρίασε πρόσφατα και συζήτησε το θέμα των περιφερειακών εκλογών. Στη συνεδρίαση τονίστηκε πως είναι αναγκαία η ανάδειξη μιας νέας περιφερειακής αρχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, η οποία θα “διοικήσει με σχέδιο, στόχους, αποτελεσματικότητα και με την πολιτική βούληση και ικανότητα να αντιστοιχηθεί με τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την παραγωγική ανασυγκρότηση και δίκαιη ανάπτυξη της περιφέρειας...”

Η εκτίμηση που κατατέθηκε είναι πως “στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κομοτηνής, με τη μεγάλη συμμετοχή φορέων και πολιτών, τον πλούσιο διάλογο που αναπτύχθηκε με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και τον Πρωθυπουργό, αναδείχτηκαν οι μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες της Περιφέρειάς μας. Δεσμεύσεις δε της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού ήδη υλοποιούνται...”

Όπως αποφασίστηκε, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Αν. Μακεδονία- Θράκη θα πρωτοστατήσουν στη συγκρότηση του πολιτιμού μετώπου με στόχο τον “πρωταγωνιστικό ρόλο της Περιφέρειάς μας στη νέα εποχή που ανοίγεται με το τέλος των μνημονίων και την έξοδο της χώρας από την κρίση...”

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία