Έντονα απάντησε ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καΐσας, ζητώντας τον λόγο “επί προσωπικού”, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Α. Δημοσχάκη, κατά τη συζήτηση του πρϋπολογισμού, στην οποία ο Εβρίτης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απευθύνθηκε στον κ. Καΐσα αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στο εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας και στους Φορείς Διαχείρισης Δαδιάς και Δέλτα Έβρου. 

“Αγροτοκτηνοτροφική ανάπτυξη δεν γίνεται με κλειστό το εργοστάσιο ζάχαρης στην Ορεστιάδα και με τις ζωονόσους να εξοντώνουν το σύνολο σχεδόν των κοπαδιών.

Το Υπουργείο Υγείας έχει ξεχάσει τις υποσχέσεις του για την αυτονομία και την αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Διδ/χου, ενώ ο Υπουργός Παιδείας μετά τη στοχοποίηση του ΔΠΘ απέδειξε για μια ακόμα φορά την «αγάπη» του για τον Έβρο μοριοδοτώντας τους δασκάλους και τους καθηγητές του Νομού σε ισότιμη βάση με Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Είναι απροστάτευτος ο δασικός πλούτος της Δαδιάς, αλλά και το Δέλτα του Ποταμού Έβρου μετά την απόλυση 22 εργαζομένων που εργάζονται στους φορείς διαχείρισης...”, είπε ο κ. Δημοσχάκης και ανάμεσα σε αυτές τις γραμμές της ομιλίας του ανέφερε το όνομα του Γιώργου Καΐσα. 

“Το ερώτημα είναι τι θα πω εγώ στον Έβρο για το εργοστάσιο ζάχαρης, που το είχε κλείσει η Νέα Δημοκρατία και τρία χρόνια τώρα το λειτουργούμε ή για τους φορείς διαχείρισης του εθνικού πάρκου Δαδιάς και του Δέλτα του Έβρου, που τους διέκοψε τη σύμβαση το 2013 η Νέα Δημοκρατία; Εμείς, με τον νόμο που φέρνουμε τώρα, τους επαναφέρουμε, τους ενοποιούμε και τους αναθέτουμε περισσότερες αρμοδιότητες...”, του απάντησε ο κ. Καΐσας. 

Δείτε εδώ το απόσπασμα 

http://www.kaisas.gr/vouli/ergom/olomeleia/item/1195-olomeleia-proipologismos-2018-2.html 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία