Εξοργίζει η καταγγελία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής (Ε.Σ.ΠΕ.Κ) Μακεδονίας, για την άρνηση της ναυτιλιακής εταιρείας που έχει κατ' αποκλειστικότητα τα δρομολόγια Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη, να επιτρέψει την εσπευσμένη επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής (ΣΑΟΣ) ενός τραυματία οπλίτη που υπηρετεί στη Σαμοθράκη, χωρίς να πληρώσει το εισιτήριό του!!!

Σύμφωνα με την καταγγελία της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας, ο τραυματισμός προκλήθηκε κατά την αποβίβαση του οπλίτη από υπηρεσιακό όχημα ΣΤΑΓΙΕΡ, όταν «πιάστηκε» η βέρα που φορούσε με αποτέλεσμα κατά την πτώση του να ακρωτηριαστεί το δάχτυλο του.

“Οι ενέργειες στη συνέχεια ήταν άμεσες και ειδοποιήθηκε το πλοίο της γραμμής που εκτελεί το δρομολόγιο Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη (υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο εκείνη την ώρα) να καθυστερήσει τον απόπλου του, για να μεταφέρει τον άτυχο ΕΠ.ΟΠ. προκειμένου να γίνει προσπάθεια επανασυγκόλλησης του δακτύλου. Όταν όμως έφτασαν στο πλοίο ο τραυματίας, η σύζυγος του και κάποιοι συνοδοί (έχοντας και το κομμένο μέλος ), σύμφωνα με πληροφορίες εκπρόσωποι της ναυτιλιακής εταιρίας αρνήθηκαν να τους επιβιβάσουν, ζητώντας τους να εκδώσουν εισιτήριο και στη συνέχεια να γίνει η επιβίβαση και η αναχώρηση του πλοίου για Αλεξανδρούπολη”, αναφέρει η Ε. Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας στην ανακοίνωσή της για το περιστατικό.

 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία