Τις χαμένες, ελεύθερες παραλίες της Αλεξανδρούπολης αναζητά η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΛΑ.ΣΥ.) και καταγγέλλει ότι χρόνο με τον χρόνο, εξαιτίας των μισθώσεων σε ιδιώτες, οι καλές παραλίες του δήμου έχουν καταληφθεί από ξαπλώστρες, με αποτέλεσμα  εκατοντάδες ή και χιλιάδες λουόμενοι να χάνουν τη δωρεάν πρόσβαση σε αυτές. 

Add a comment

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» κατατέθηκε η πρόταση του δήμου Ορεστιάδας για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Σαμαράς».

Add a comment

Συνεχίζονται για μία εβδομάδα ακόμα, μέχρι την Τετάρτη 23 Μαΐου, οι εγγραφές στον “Δρόμο Ειρήνης”, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/5 στην Ορεστιάδα με σκοπό να αποσταλεί προς κάθε κατεύθυνση ένα ισχυρό μήνυμα συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. 

Add a comment

Για χαμένες ευκαιρίες, εξαιτίας της “αδιαφορίας” και της “ανικανότητας” της δημοτικής αρχής, κάνει λόγο η επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας/Τόπος να Ζω”, Μαρία Γκουγκουσκίδου, αναφερόμενη στην...παράλειψη του δήμου να υποβάλει πρόταση χρηματοδότησης έργων βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (2014-2020).

Add a comment

Με 371.892 ευρώ θα επιχορηγηθεί ο δήμος Σαμοθράκης από τον λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων φορέων που βρίσκονται υπό την εποπτεία του.

Add a comment

Με μοναδικό θέμα τη λήψη απόφασης επί του ψηφίσματος της ΚΕΔΕ, σχετικά με το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά στη “μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της τοπικής αυτοδιοίκησης”, γνωστής ως πρόγραμμα “Κλεισθένης”, συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Την “ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου “Νίκος Σαμαράς” επιδιώκει να εντάξει στο πρόγραμμα “Υποδομών Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης” ο δήμος Ορεστιάδας.

Add a comment

Με 37.000 ευρώ περίπου θα επιχορηγηθεί ο δήμος Ορεστιάδας για την εξόφληση υποχρεώσεών του που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής που έχουν καταστεί τελεσίδικες έως τις 22 Φεβρουαρίου 2018.

Add a comment

Σε έξι θεματικές ενότητες θα αναπτυχθούν οι εργασίες του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, που θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Απριλίου στο δημοτικό αμφιθέατρο του Διδυμοτείχου. 

Add a comment

Με προϋπολογισμό 3 εκ. ευρώ εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» 2014-2020 το έργο κατασκευής του νέου Λυκείου Φερών. 

Add a comment

Την πρόσληψη 20 εργατών πυροπροστασίας και τριών (3) οδηγών για τις ίδιες ανάγκες, καλείται να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας σε συνεδρίασή του τη Μεγάλη Τρίτη (03/04). 

Add a comment

Με το ποσό των 95.820 ευρώ θα επιχορηγηθεί ο δήμος Σαμοθράκης, για την κάλυψη δαπανών άμεσων βιοτικών αναγκών και αντικατάστασης οικοσκευής, που προέκυψαν από την πλημμύρα της 25ης και 26ης Σεπτεμβρίου 2017.

Add a comment

Το θέμα της χρηματοδότησης από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” του υπουργείου Εσωτερικών, και ειδικότερα από τα κονδύλια του άξονα που αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού και αναβάθμισης παιδικών χαρών, θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας.

Add a comment

Στο θέμα του νέου τμήματος Διατροφολογίας και της χωροθέτησής του στην Αλεξανδρούπολη αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "δήμος Ορεστιάδας: Τόπος να ζω", Μαρία Γκουγκουσκίδου, ζητώντας την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας.

Add a comment

"Δυστυχώς, ακόμα μία δυσάρεστη εξέλιξη για την περιοχή μας διαφαίνεται στον ορίζοντα κι αυτή έχει να κάνει με την απομάκρυνση της πιθανότητας της ίδρυσης τρίτου πανεπιστημιακού τμήματος στην Ορεστιάδα και συγκεκριμένα αυτού της Τεχνολογίας Τροφίμων - Διατροφολογίας", αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τις "εξελίξεις" αναφορικά με την έδρα του τμήματος "Διατροφολογίας", η δημοτική παράταξη Ορεστιάδας "Είναι στο χέρι μας". 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία