Στα τέλη Μαΐου αναμένεται να βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (Ο.Κ.Α.Α.), Στεφανία Γεωργακάκου, προκειμένου να έχει νέα συνάντηση με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης. 

Add a comment

Τη Δευτέρα 21 Μαΐου ξεκινά για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το στάδιο επιλογής λήψης ή μη δανείου για το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ”. 

Add a comment

Μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα θα αρχίσει να εφαρμόζεται ρύθμιση για τα αγροτικά χρέη προς το δημόσιο και τις τράπεζες, με το «κούρεμα» του κεφαλαίου να φτάνει μέχρι και 60% και η αποπληρωμή τις 120 δόσεις.

Add a comment

Στο εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας θα βρίσκονται την Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018, υπάλληλοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών, για την εξυπηρέτηση των 125 παραγωγών από τον Έβρο και άλλων 25 περίπου από τη Ροδόπη, που δεν πρόλαβαν να συγκεντρώσουν και να καταθέσουν την προηγούμενη εβδομάδα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την πληρωμή τους.

Add a comment

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα (13:30) η διανομή σπόρου από το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. 

Add a comment

Την Πέμπτη (12/04) και την Παρασκευή (13/04) θα βρίσκονται στο εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας οι απεσταλμένοι υπάλληλοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών, με σκοπό να εξυπηρετήσουν τους 610 τευτλοπαραγωγούς στη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμών, μέσω των οποίων θα τους καταβληθούν τα υπόλοιπα χρήματα που τους οφείλονται για την παραγωγή του 2017.

Add a comment

Υπογραφές μεταξύ της ΕΒΖ και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών αναμένεται να μπουν την Τρίτη ώστε να εξοφληθούν οι τευτλοπαραγωγοί τα 7,2 εκατ. ευρώ που τους χρωστά η εταιρεία.

Add a comment

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί εκ νέου με τους συναρμόδιους υπουργούς, τέσσερις ημέρες μετά την πρώτη σύσκεψη που έγινε την περασμένη Παρασκευή για το ίδιο θέμα, προκειμένου να αξιολογηθούν τα δεδομένα και να ληφθούν αποφάσεις, “αποκλειστικά προς την κατεύθυνση διατήρησης της Βιομηχανίας και των εργοστασίων της αλλά και του παραγωγικού χαρακτήρα της”, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Add a comment

Έγκαιρη σπορά, περισσότερα στρέμματα, μεγαλύτερη εμπειρία. Η φετινή αφετηρία για την καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης, που ξεκίνησε από πέρυσι η “Θεογένης” ΚοινΣεπ, είναι σαφώς πλεονεκτικότερη και φαίνεται ότι η χρονιά θα είναι καθοριστική για την εδραίωση του φυτού με τις πολλαπλές χρήσεις. 

Add a comment

Σε εφαρμογή τίθεται από 01/07/2018 το μεταφορικό ισοδύναμο, αρχικά σε 32 νησιά του Αιγαίου (στα οποία περιλαμβάνεται και η Σαμοθράκη) που θα απωλέσουν το ειδικό καθεστώς ΦΠΑ και το οποίο θα διαμορφωθεί στο 24%, και από 1η Ιανουαρίου 2019 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Add a comment

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (12/03) θα ενεργοποιηθεί το σύστημα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ”, μέσω του ιστότοπου  exoikonomisi.ypen.gr.

Add a comment

Μέχρι τις 20 Μαΐου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των παραγωγών που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, της περιόδου 2018-2019.

Add a comment

Υπεγράφη την Πέμπτη (01/03), παρουσία του Υπουργού  Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, η δανειακή σύμβαση μεταξύ της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Αερίου (ΔΕΔΑ) και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), ύψους 48 εκατ ευρώ, για την ανάπτυξη των δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε τρεις Περιφέρειες της χώρας. 

Add a comment

Με νεα κριτήρια επιλογής, με τα οποία, μεταξύ άλλων, δίνεται βαρύτητα στην ηλικία των υποψηφίων, δημοσιεύτηκε η δράση “ενίσχυσης για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής στην κτηνοτροφία”.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία