Φόρα παρτίδα βγήκε πριν από λίγες ημέρες «απόρρητο» έγγραφο του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του δήμου Ορεστιάδας, που αφορούσε τη στήριξη πολίτη, το οποίο είχε διανεμηθεί στους δημοτικούς συμβούλους στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας (24/2).

Add a comment

Ο “μεταβατικός” Βαγγέλης Μεϊμαράκης φαίνεται ότι θα κρατήσει, για ένα διάστημα έστω, σφιχτά τα γκέμια του κόμματος και θα αποτρέψει τις φυγόκεντρες τάσεις που “μοιραία” θα προκαλέσει η κούρσα της διαδοχής στην αρχηγία της Ν. Δ.

Add a comment

Με... “συστοιχία από radar ανίχνευσης στόχων που κινούνται στο έδαφος” ο Πανούσης σχεδιάζει να αντιμετωπίσει πρόσφυγες και μετανάστες που επιχειρούν να περάσουν στον Έβρο και την Ευρώπη, στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν από πολέμους, εμφύλιες συρράξεις ή ακόμη και να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο. Ο “Φράχτης” δεν τους έφτασε...

Add a comment

Τελικά, ούτε ο φράχτης γκρεμίστηκε, ούτε οι Καστανιές “κάηκαν”, ούτε παιδομάζωμα έγινε, ούτε παρθένες βιάστηκαν, ούτε Ελοχίμ και Νεφελίμ εμφανίστηκαν, ούτε η “κοινωνικοοικονομική ζωή” της πόλης καταστράφηκε!

Add a comment

Πλημμυρίζουμε που πλημμυρίζουμε δεν το γυρνάμε σε…ορυζώνες; Κάπως έτσι πρέπει να το σκέφτηκε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, και ζήτησε εγγράφως, από το ΔΠΘ να εκπονήσει οικονομοτεχνικές μελέτες (τσάμπα προφανώς) για «εναλλακτικές καλλιέργειες», φέρνοντας ως παράδειγμα- πρόταση (;) το ρύζι και τη δενδροκομία.

Add a comment

Μια νέα μονάδα μέτρησης του…δίκιου (δίκαιο), εφαρμόζει ο δήμος Ορεστιάδας, όπως έγινε γνωστό κατά τη χθεσινή (09 Μαρτίου 2015) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν, το πόσο δίκιο έχει κάποιος υπολογίζεται με το…μέτρο!

Add a comment

Ενώ επιστήμονες και φυσιοδίφες δεν έχουν απαντήσει ακόμη στο ερώτημα αν «χέζουν οι αρκούδες στο δάσος», ένα ακόμη ερώτημα έρχεται να απασχολήσει την παγκόσμια κοινότητα ερευνητών και επιστημόνων.

Add a comment

Ακούσατε, ακούσατε! Την Δευτέρα (5 Ιανουαρίου 2015) στην πόλη μας, σε μια μοναδική, ανεπανάληπτη και τελευταία παράσταση, το έργο “Ο Σαμαράς πρωθυπουργός και η περιοδεία του στον Έβρο”!

Add a comment

 

Μετά το...πρώτο μεγάλο βήμα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου, τον Μάη του 2010, με την είσοδο της Ελλάδας στο μνημόνιο με το διάγγελμα Παπανδρέου από το Καστελόριζο, ήρθε η ώρα για το επόμενο.

Add a comment

 

Τη.. Θεία φώτιση περιμένει ο βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνος Ουζουνίδης, προκειμένου εν είδει οράματος(;), ονείρωξης (;), δερματογραφικού μηνύματος (;) να αποφασίσει για το αν θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για ΠτΔ ή αν θα δηλώσει “παρών”. “Θα κάνω ότι με φωτίσει ο Θεός” απάντησε ερωτηθείς για τη στάση του στην 3η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ ψήφισε “παρών” στις δύο προηγούμενες.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία