του Νίκου Μπογιόπουλου (ημεροδρόμος)

Στην Εσθονία, χώρα της … δημοκρατίας και της ΕΕ, δεσπόζει μνημείο που ανεγέρθη υπό την αιγίδα της «Ένωσης των αγωνιστών για την ελευθερία». Πρόκειται για τον σύλλογο των Εσθονών που υπηρέτησαν στα χιτλερικά SS…

Add a comment

Αίσθηση έχει προκαλέσει η παραίτηση των Παραιτηθείτε, λίγες ώρες πριν τη συγκέντρωσή τους στο Σύνταγμα. Η κυβέρνηση είναι έξαλλη με την παραίτηση των Παραιτηθείτε -που ζητούν την παραίτησή της- γιατί την βοηθούν πολύ να παραμένει κυβέρνηση.

Add a comment

Γράφει ο Φέλιξ

Η εθνική αντιπροσωπεία, πρέπει ως την Κυριακή να διαβάσει το Πολυνομοσχέδιο, το οποίο αριθμεί περίπου 7.500 σελίδες. Ας αφήσουμε κατά μέρος το τι προβλέπει το νομοσχέδιο αυτό και αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί. 

Add a comment

του Ηλία Σκυλλάκου (imerodromos.gr)

Από το Σάββατο και επίσημα οι νεοναζί της Ουκρανίας «ξεπλένονται» με την σφραγίδα της Eurovision.

Και κάπως έτσι η Ε.Ε προχωρά τους σχεδιασμούς της για ένταξη της Ουκρανίας στην «Ευρωπαϊκή αγκαλιά», προβάλλοντας όμως τον αντισιοβιετισμό, τον αντικομουνισμό και την φασιστική ιδεολογία μέσα και από αυτόν τον θεσμό.

Add a comment

Θυμάστε πώς αντιδρούσαν η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία και οι ηγέτες των χωρών-μελών της ευρωζώνης κάθε φορά που, την περίοδο της επτάμηνης διαπραγμάτευσης, η ελληνική κυβέρνηση έθετε διάφορα ζητήματα για το Σύμφωνο Σταθερότητας και τα προγράμματα διάσωσης;

Add a comment

(Με αφορμή τη χθεσινή (17/10) Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φτώχειας)

“Όταν δίνω φαγητό στους φτωχούς με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί δεν έχουν να φάνε με λένε κομμουνιστή.
Αρχιεπίσκοπος Χέλντερ Καμάρα

Add a comment

Διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν σήμερα οι μεταλλωρύχοι του Μπόμπολα, παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία και διαταράσσοντας την κοινωνικοοικονομική ζωή της πόλης.

Add a comment

Κι ενώ υπήρχαν πληροφορίες ότι την Παρασκευή, 27-3-2015, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης σε συνεδρίασή του θα αποφάσιζε την αποδοχή των όρων της δανειακής σύμβασης με την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία θα οδηγούσε σε άμεση εκταμίευση του ποσού των 8.500.000 ευρώ περίπου και σε άμεση εξόφληση των οφειλομένων προς τους τευτλοκαλλιεργητές για την περσινή παραγωγή, μάθαμε ότι η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αναβλήθηκε εκ νέου.

Add a comment

Με δύο δημοσιεύματα, στις 15 και τις 23 Ιανουαρίου του 2011, η εφημερίδα “Independent” της Ιρλανδίας είχε αποκαλύψει ότι η Κεντρική Τράπεζα της χώρας είχε «τυπώσει» 51 δις. ευρώ, προκειμένου να στηρίξει τις τράπεζές της λόγω της μαζικής φυγής καταθέσεων.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία