Ορεστιάδα: “Ποιος ανακάλυψε την Αμερική” στο θέατρο Διόνυσος  

Το έργο της Χρύσας Σπηλίωτη “ποιος ανακάλυψε την Αμερική” ανεβάζει το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας, ολοκληρώνοντας τη θεατρική σεζόν 2017-2018. 

Οι παραστάσεις θα δοθούν τα τρία επόμενα Σαββατοκύριακα (5-6/05, 12-13/05 και 19-20/05) στο θέατρο “Διόνυσος” στις 9 το βράδυ. 

Η σκηνοθεσία-προσαρμογή-μουσική επιμέλεια του έργου είναι του Άκη Τσονίδη, τον εικαστικό σκηνικό χώρο επιμελήθηκε ο Νίκος Πατούνας, τα κοστούμια η θεατρική ομάδα, στους φωτισμούς και στην τεχνική υποστήριξη ο Γιάννης Μητούδης.

Στη σκηνή παίζουν, ερμηνεύουν, αναρωτιούνται, απαντούν, ερωτεύονται, προδίδουν και προδίδονται, ανακαλύπτουν και ξεχνούν, κλαίνε και γελούν, αλλάζουν ρόλους και μορφές, η Βιβή Μιτσίτσκα και Μαρία Κυριακίδη. 

"Ποιος ανακάλυψε την Αμερική"

Το περίφημο έργο της Χρύσας Σπηλιώτη με πρωταγωνιστή τον χρόνο και με κεντρικές ηρωίδες δύο γυναίκες που ζωντανεύουν τη διαδρομή της προσωπικής τους ιστορίας από τα 8 έως τα 88 τους χρόνια. Το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται στις στιγμές-σταθμούς της ζωής των δύο γυναικών, που συνθέτουν ένα παζλ ζωής, κομμάτια από το οποίο σίγουρα βρίσκει ο καθένας και στη δική του ζωή. Ψάχνοντας ο καθένας τη δική του Αμερική, μια πορεία αναζήτησης γεμάτη ερωτηματικά, άλλοτε με τις απαντήσεις προφανείς, άλλοτε να μένουν αναπάντητα.

Πληροφορίες στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Ορέστου 76, τηλ. 2552028280).


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία