Διδυμότειχο: “Ένας βλάκας και μισός” στο θέατρο “Ορφέας” 

Την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, “ένας βλάκας και μισός” παρουσιάζει ο Θεατρικός Σύλλογος Διδυμοτείχου (ΘΕΑ/ΣΥ) στις 7 και 9 Μαΐου στο θέατρο “Ορφέας”. 

Η σκηνοθεσία είναι του Άκη Τσονίδη, τα κοστούμια ετοίμασε η θεατρική ομάδα και στη σκηνή εμφανίζονται οι: Νατάσα Αλεξούδη, Θοδωρής Γκόγκουα, Φίλιππος Γκουντινάκης, Ράνια Δελήμπαλτα, Λίτσα Διάκα, Σοφία Διάκα, Αργυρώ Καρλιώτη, Άρης Καρυπίδης, Θεοδώρα Κοξαράκη, Φώτης Κούφας, Αλέξανδρος Λιούμπας, Δέσποινα Μιχαηλίδου, Γιάννης Πατσιάκος και Αριστέα Χρήστου.
Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 9 το βράδυ και η τιμή των εισιτηρίων είναι 8 και 6 ευρώ. 

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 25530 20050 και 6932423693.

“Ένας βλάκας και μισός” 

Ο Θωμάς είναι ένας καλοκάγαθος άνθρωπος, που όμως γίνεται συχνά αντικείμενο χλευασμού λόγω της χαμηλής νοημοσύνης του. Είναι ερωτευμένος με την όμορφη χήρα Ουρανία. Η Ουρανία προσποιείται πως ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον του Θωμά, προκειμένου να τον χρησιμοποιεί για διάφορες εργασίες. Ο σύζυγος της Ουρανίας, Σωτήρης, ο οποίος φημιζόταν για τη φιλαργυρία του, εδώ και ένα χρόνο θεωρείται νεκρός μετά από το ναυάγιο του πλοίου στο οποίο επέβαινε.

Ξαφνικά, ένα βράδυ ο Σωτήρης εμφανίζεται ζωντανός και αβλαβής πίσω στο σπίτι του και από εκείνη τη στιγμή όλα μπερδεύονται προκαλώντας απίστευτες καταστάσεις και πολύ πολύ γέλιο...


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία