"Ω, τι κόσμος, μπαμπά!" από τη θεατρική ομάδα του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης 
Το έργο του Κώστα Μουρσελά, "Ω, τι κόσμος, μπαμπά!" θα παρουσιάσει την Παρασκευή και το Σάββατο, 23 και 24 Μαρτίου, η θεατρική ομάδα bororo του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης. Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 9 το βράδυ, και τις δύο ημέρες, στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.  
Η μαθητική θεατρική ομάδα, υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών Πολύμνιας Αγγελώνια και Μαρίας Ψύλλα, θα μεταφέρει στη σκηνή ένα έργο που παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 1973, παραμένει όμως διαχρονικό και επίκαιρο, με τους χαρακτήρες του να αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως η φτώχεια, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η επιθυμία για κοινωνική επαφή, αποδοχή και καταξίωση, η προδοσία, η υποκρισία, οι ενδοοικογενειακές σχέσεις. Και όλα αυτά, μέσα σε ένα σαθρό πολιτικό σύστημα και υπό το πρίσμα των κατευθυνόμενων ΜΜΕ. 
 
Το έργο του Κώστα Μουρσελά, που επέλεξε να ανεβάσει η θεατρική ομάδα του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, αποτελεί μία  διαμαρτυρία των νέων για τον κόσμο των ενηλίκων και κραυγή αγωνίας για την κατάρρευση των αξιών. Είναι ο κόσμος που...επιστρέφεται πίσω, γιατί τα λουριά του είναι στενά και δε συνηθίζονται από κάποιον που ακόμα δεν έχει παγιδευτεί στους συμβιβασμούς...

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία