Θεατρικός Νοέμβρης στο θέατρο “Διόνυσος” 

Το πρόγραμμα του “θεατρικού Νοέμβρη” ανακοίνωσε το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας “Διόνυσος”, που “γεμίζει” τις Τετάρτες και τα Σαββατοκύριακα του μήνα με δύο διαφορετικές παραστάσεις. 

Ξεκινώντας τη νέα σαιζόν, η ομάδα θα παρουσιάζει κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 9 το βράδυ στο θέατρο “Διόνυσος”, την σπονδυλωτή παράσταση “Σε πολύ δύσκολη θέση”, που αποτελείται από πέντε κωμικές ιστορίες βασισμένες σε διηγήματα του Τσέχοφ. Η θεατρική απόδοση είναι του Νιλ Σάιμον, η μετάφραση της Ελένης Ράντου, η διασκευή και η σκηνοθεσία του Άκη Τσονίδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Νίκου Πατούνα. Ο Άκης Τσονίδης και ο Νίκος Πατούνας εμφανίζονται και στη σκηνή, μαζί με τέσσερα ακόμα μέλη της θεατρικής ομάδας( Βάσια Ζάχρα, Μαρία Κυριακίδη, Αλέξανδρο Λιούμπα, Βιβή Μιτσίτσκα).

Τις Τετάρτες, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, θα παρουσιάζεται ο ανατρεπτικός, κωμικός μονόλογος με τίτλο “ΧωρίΖουμε;” με τη Βιβή Μιτσίτσκα στη σκηνή να ερμηνεύει...αποσπάσματα των σχέσεων μεταξύ γυναικών και ανδρών στη σύγχρονη πραγματικότητα. Η Βιβή Μιτσίτσκα, επαγγελματίας ηθοποιός πλέον, επιστρέφει στη σκηνή του “Διόνυσου” έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών της στο τμήμα θεατρικών σπουδών Πάτρας και στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας. Η πρώτη παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν άλλες τρεις στη διάρκεια του Νοεμβρίου. 

Η τιμή του εισιτηρίου για όλες τις παραστάσεις θα 9 ευρώ και 6 ευρώ το μειωμένο για παιδιά, φοιτητές και άνεργους. 

“Η Βασίλισσα του Χιονιού” την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 

Με μία παράσταση, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 11:30 το μεσημέρι, συμμετέχει στον “θεατρικό Νοέμβρη” και η παιδική σκηνή του “Διόνυσου”, που παρουσιάζει τη “Βασίλισσα του Χιονιού” του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.  

Η σκηνοθεσία είναι του Άκη Τσονίδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Νίκου Πατούνα και παίζουν οι: Δάφνη Ζέρζη, Κωνσταντίνα Καρακελίδου, Μαρία Κυριακίδη, Άννα Κωνσταντινίδου, Αλέξανδρος Λιούμπας και η Βιβή Μιτσίτσκα. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 6 ευρώ. Κρατήσεις θέσεων γίνονται τηλεφωνικά στο 25520 28280 (Θέατρο Διόνυσος).


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία