Μέχρι 7/7 οι αιτήσεις συμμετοχής για το 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας 

Από τις 27 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το φετινό, 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Νέας Ορεστιάδας.

Η περίοδος υποβολής συμμετοχής είναι ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουλίου και η πρόσκληση των διοργανωτών απευθύνεται σε κάθε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα της χώρας. 

Το Φεστιβάλ είναι διαγωνιστικό και απευθύνεται σε θεατρικά σχήματα (θεατρικές ομάδες ενηλίκων από δήμους, συλλόγους, πανεπιστήμια και κάθε πολιτιστικό φορέα της χώρας), που παρουσιάζουν όλα τα είδη θεάτρου εκτός αρχαίου δράματος και παιδικού θεάτρου.

Για την τελική φάση του διαγωνιστικού μέρους επιλέγονται έξι θεατρικά σχήματα και έξι αναπληρωματικά.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Ν. Ορεστιάδας και σε περίπτωση κακοκαιρίας στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Την ευθύνη διοργάνωσης του Φεστιβάλ έχει το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας “ΔΙΟΝΥΣΟΣ”, σε συνεργασία με τον δήμο Ορεστιάδας και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. 

Η Κριτική Επιτροπή θα αποτελείται και φέτος από έμπειρους και καταξιωμένους καλλιτέχνες του Θεάτρου, που θα αξιολογήσουν τις παραστάσεις και θα απονείμουν τα τιμητικά βραβεία (1ο, 2ο, 3ο Καλύτερης Παράστασης, Σκηνοθεσίας, Α΄ & Β΄ Αντρικού Ρόλου, Α΄ & Β΄ Γυναικείου Ρόλου, Σκηνικών, Κοστουμιών, Μουσικής, Φωτισμών, Βραβεία Κοινού).

Για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικά ή ψηφιακά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Αίτηση Συμμετοχής (όπου να αναγράφεται η επωνυμία του Θεατρικού Σχήματος, ο τίτλος του έργου, ο συγγραφέας, όνομα υπευθύνου και τηλέφωνα επικοινωνίας).

Ιστορικό Θεατρικού Σχήματος.

Έγγραφη Άδεια του συγγραφέα, του μεταφραστή ή της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου φορέα.

Φωτογραφίες, Πρόγραμμα, Αφίσα, της συγκεκριμένης θεατρικής παράστασης.

Video της παράστασης (dvd ή usb stick ή μέσω link).

Η υποβολή των συμμετοχών μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικά:

-- Ηλεκτρονικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (με κοινοποίηση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-- ΕΛ.ΤΑ.:  “ΔΙΟΝΥΣΟΣ”, τ.θ. 34, τ.κ. 68200, Νέα Ορεστιάδα. 

-- Courier: “ΔΙΟΝΥΣΟΣ” Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας, Ορέστου 76, τ.κ .68200

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 25520 28280 και 6932 324944 (Άκης Τσονίδης).


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία