“Σχεδόν 40”: Ο Παύλος Χατζηπαύλου στη σκηνή του θεάτρου “Διόνυσος” Ν. Ορεστιάδας 

Μετά τις sold out παραστάσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Χατζηπαύλου συνεχίζει το ταξίδι του ανά την Ελλάδα και κάνει στάση στη Ν. Ορεστιάδα με το “Σχεδόν Σαράντα”. 

Η παράσταση αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή και όλα όσα συμβαίνουν σε αυτή. 

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου θα εμφανιστεί στη σκηνή του θεάτρου “Διόνυσος” της Ν. Ορεστιάδας τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 9 το βράδυ. 

Με τον τρόπο του, ο Γιώργος Χατζηπαύλου θα “μπει” στο μυστήριο του "τι συμβαίνει μετά τα σαράντα", τι συνειδητοποιεί ένας άντρας στην εφηβεία, ποια είναι τα 2 βασικά αξιώματα που πρέπει μια γυναίκα να γνωρίζει για τους άντρες, ποια είναι τα 43 βασικά αξιώματα που ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει για τις γυναίκες, πώς θα είναι στα γεράματα οι γενιές που τώρα είναι σαραντάρηδες, πώς λειτουργεί ο μικρός κάφρος που όλοι κρύβουμε μέσα μας, πότε μεγαλώνεις πραγματικά (μήπως ποτέ;). 

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 10 ευρω στο ταμείο την ημέρα της παράστασης, 8 ευρώ στην προπώληση (Βιβλιοπωλείο “Εμμανουηλίδου”).


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία