Ορεστιάδα: Συναυλία του Κ. Λειβαδά και της Α. Μπάμπαλη στο θέατρο “Διόνυσος”

Με μία συναυλία του Κώστα Λειβαδά και της Ανδριάνας Μπάμπαλη θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου ο “Διόνυσος” Ν. Ορεστιάδας.

Η 27η Μάρτη, που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, συμπίπτει με την επίσημη έναρξη λειτουργίας του θέατρου “Διόνυσος, που άνοιξε για το κοινό τη συγκεκριμένη ημερομηνία του 2011. Γενικότερα ο Μάρτης, όμως, αποτελεί σημείο αναφοράς για τη θεατρική ομάδα, αφού οι πρώτες της συναντήσεις της ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 1988 και η ιδέα μετεξέλιξής της στον πολιτιστικό οργανισμό “Διόνυσος” γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2004 .

Σε αυτό το εορταστικό κλίμα τη μουσική θα “βάλουν” ο Κώστας Λειβαδάς κα η Ανδριάνα Μπάμπαλη, που θα εμφανιστούν στη σκηνή του “Διόνυσου” τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 9 το βράδυ. 

Λίγα λόγια για τη μουσική συνύπαρξη του Κ. Λειβαδά και της Α. Μπάμπαλη 

Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη συναντιούνται ξανά δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη τους μεγάλη δισκογραφική συνάντηση που αγαπήθηκε πολύ μέχρι σήμερα, το τραγούδι που της έγραψε ο Κώστας "Μοίρα μου έγινες"... Μέλη και οι δύο του γκρουπ του Νίκου Πορτοκάλογλου, όπου και γνωρίστηκαν, συνεργάστηκαν στη σκηνή και στη δισκογραφία πάνω από μία μεστή από τραγούδια πενταετία. 

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν περιλαμβάνει παλαιότερες επιτυχίες τους, αλλά και καινούρια τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό. Ορισμένα από αυτά είναι τα: "Δεν είναι αργά", "Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου", "Μεσοπέλαγα", "Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα", "Σαν να μην πέρασε μια μέρα", "Για να σε συναντήσω", "Η επιμονή σου",  "Είναι εντάξει μαζί μου"... 

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία θα γίνεται από το βιβλιοπωλείο “Εμμανουηλίδου” και την ημέρα της μουσικής παράστασης (20/3) στο ταμείο του θεάτρου. 

Οι τιμές: 12 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μειωμένο 

 


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία