Ορεστιάδα: “Χαρτοπαίχτρα” και “Οδυσσεβάχ” παίζουν τις γιορτές στον Διόνυσο

Γιορτινές παραστάσεις προγραμματίζουν τον Δεκέμβριο η κεντρική και η παιδική σκηνή του “Διόνυσου” Ορεστιάδας. 

Τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες των γιορτών η Κεντρική Σκηνή θα παρουσιάζει τη "Χαρτοπαίχτρα", την απολαυστική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, ενώ στις 4 Δεκεμβρίου θα δοθούν δύο παραστάσεις (πρωί και απόγευμα) με τον “Οδυσσεβάχ” από την παιδική σκηνή.   

Ειδικότερα, οι παραστάσεις της “χαρτοπαίχτρας” έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

Σαββατοκύριακα 3-4, 10-11, 17-18 Δεκεμβρίου και δύο εορταστικές, τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016. Ώρα έναρξης για όλες τις παραστάσεις: 9 μ.μ.

Σκηνοθεσία-Διασκευή: Άκης Τσονίδης, Σκηνικά: Νίκος Πατούνας, Κοστούμια: Νίκος Πατούνας και η Ομάδα

Διανομή, με σειρά εμφάνισης: κυρά-Μαριγώ: Αργυρώ Καρλιώτη, Λάκης: Αλέξανδρος Λιούμπας, Νίνα: Σοφία Διάκα, Ανδρέας: Άκης Τσονίδης, Αλέκα: Δέσποινα Μιχαηλίδη, κα Στρατηγού: Βάσια Ζάχρα, Λελέ: Ράνια Δελήμπαλτα, κα Μπάρντακα: Λίτσα Διάκα, Περμαθούλα: Μαρία Πετρίδου (α΄διανομή), Ειρήνη Δελημύτη (β΄διανομή), Γιαννάκης: Νίκος Πατούνας.

Εισιτήρια: 6€ και 9€.

Οι δύο παραστάσεις του «Οδυσσεβάχ»

Η παιδική σκηνή θα παρουσιάσει τον “Οδυσσεβάχ” της Ξένιας Καλογεροπούλου την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στις 11:30 το πρωί και στις 5 το απόγευμα. 

Στη σκηνή ξετυλίγεται η περιπέτεια του Οδυσσεβάχ, δίνοντας σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να ταξιδέψουν αναζητώντας το...Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο, στην πιο ευφάνταστη ιστορία θεατρικής περιπλάνησης.

Η σκηνοθεσία και οι χορογραφίες του έργου είναι του Άκη Τσονίδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Νίκου Πατούνα και παίζουν οι: Χρήστος Βενετίδης, Ιορδάνης Βροχίδης, Στέργιος Γκουτσίδης, Σοφία Διάκα, Βάσια Ζάχρα, Μαρία Κυριακίδη, Κώστας Μποσκίδης και η Δέσποινα Σερκελίδου.

Γενική είσοδος: 6€

Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: 2552028280


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία