Την Κυριακή 10 Απριλίου, με δύο απογευματινές παραστάσεις, κλείνει τον κύκλο της στη Ν. Ορεστιάδα η θεατρική παράσταση “Ο Μικρός Πρίγκιπας” του Antoine de Saint-Exupéry, που ανέβασε το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”.

Στις 5 μ.μ. και στις 7 μ.μ. της Κυριακής είναι προγραμματισμένες οι δύο τελευταίες παραστάσεις, στο θέατρο “Διόνυσος”, για όσα παιδιά δεν πρόλαβαν, δεν μπόρεσαν ή θέλουν να ξανακάνουν το ταξίδι με τον “Μικρό Πρίγκιπα”.

Και μία μεταμεσονύκτια!

Την Παρασκευή 8 Απριλίου, ακριβώς τα μεσάνυχτα, ο “Μικρός Πρίγκιπας” θα εμφανιστεί στη σκηνή του “Διόνυσου” και για τους μεγαλύτερους θεατές, σε μία ξεχωριστή ατμοσφαιρική παράσταση. 

Από τις 12/4 στο θέατρο “Ορφέας” του Διδυμοτείχου

Στη συνέχεια «Ο Μικρός Πρίγκιπας» θα ταξιδέψει στο Διδυμότειχο, στη σκηνή του Θεάτρου «Ορφέας-ΘΕΑ|ΣΥ|», από τις 12 έως τις 15 Απριλίου, ενώ το ταξίδι συνεχίζεται μέχρι το Πάσχα και σε άλλα σημεία του νομού.

Η σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια και χορογραφίες είναι του Άκη Τσονίδη, το εικαστικό περιβάλλον, σκηνικά-κοστούμια, του Νίκου Πατούνα και παίζουν: Αστέριος Γκαρλέμος, Σοφία Διάκα, Βάσια Ζάχρα, Κώστας Ζιώγας, Γιάννης Καλκάνας, Μαρία Κυριακίδη, Αλέξανδρος Λιούμπας, Δέσποινα Μιχαηλίδη, Κώστας Μποσκίδης, Έφη Πανοπούλου, Κατερίνα Χρήστου.


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία