«Ο Καθένας τα δικά του» στην Ορεστιάδα και στο Διδυμότειχο 

Τα…δικά του θα κάνει στη σκηνή το δίδυμο του stand up comedy, με την Ήρα Κατσούδα και τον Ανδρέα Πασπάτη, που θα παρουσιάσουν το show τους το Σαββατοκύριακο (5 και 6 Μαρτίου) σε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο.   

Το “couple therapy”, όπως συστήνονται στο κοινό τους οι δύο πρωταγωνιστές, θα εμφανιστεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στο θέατρο «Διόνυσος» της Ν. Ορεστιάδας και την Κυριακή στις 8 το βράδυ στο θέατρο «Ορφέας» του Διδυμοτείχου. 

Λίγα λόγια για το stand up comedy show «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ»

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο με επανάληψη της παράστασης το Φεβρουάριο και από τότε ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Κρήτη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, κάνοντας παντού sold out! 

Η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης, δύο κωμικοί με μακροχρόνια πορεία στο stand up comedy γίνονται ζευγάρι και λέει… ο καθένας τα δικά του, σε μια πρωτοπόρα παράσταση, όχι μόνο για την αέναη πάλη των φύλων αλλά και για ό, τι μας συμβαίνει καθημερινά. 

Στο πρώτο μέρος, το κοινό γνωρίζει και ταυτίζεται με τον κάθε κωμικό και τις προσωπικές του ιστορίες ξεχωριστά. Στη συνέχεια, το κωμικό δίδυμο εμφανίζεται και κάνει stand up comedy ταυτόχρονα πάνω στην σκηνή. Η Ήρα και ο Ανδρέας κοντράρονται, εξομολογούνται και εξερευνούν τα πιο προσωπικά και παρεξηγημένα σημεία της σχέσης τους - και κάθε σχέσης - κάνοντας το κοινό συμμέτοχο στο πιο ξεκαρδιστικό couple therapy!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 λεπτά 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Γενική είσοδος: 8 ευρώ

Προπώληση: Ορεστιάδα: cafe-bar “Soul”,  Διδυμότειχο: Βιβλιοπωλείο “Η Γνώση”


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία