Δεν τα κατάφερε ούτε στη δεύτερη προσπάθειά της η θεατρική ομάδα του “Διόνυσου” να “κατεβάσει” τα “Σκουπίδια” από τη σκηνή.

Θα τα κρατήσει για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο μπροστά στο κοινό, στις 6 και 7 Φεβρουαρίου, και μάλιστα με μειωμένο εισιτήριο.

Πρόκειται για τη δεύτερη παράταση που παίρνουν οι παραστάσεις, αφού όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο “Διόνυσος”, “δεν μπορούσε να γίνει κι αλλιώς. Η θερμή υποδοχή που επεφύλαξε το κοινό της Ν. Ορεστιάδας στη συγκεκριμένη παραγωγή, αναγκάζει την ομάδα να συνεχίσει με δύο ακόμα παραστάσεις”. Επισημαίνει, πάντως, πως οι παραστάσεις αυτές “θα είναι οριστικά οι τελευταίες”.

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 6 ευρώ για όλους, “ως μία μικρή ένδειξη ευχαριστιών από τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ προς όσους θέλουν να ξαναζήσουν το προσκλητήριο αναμνήσεων αλλά και για όσους δεν πρόλαβαν να πάρουν μέρος στη μεγάλη Σκουπιδογιορτή του μέλλοντος...”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο “Διόνυσος”.

Οι παραστάσεις (6 και 7 Φεβρουαρίου) θα ξεκινήσουν στις 9 το βράδυ στο θέατρο “Διόνυσος”.

Οι συντελεστές των “Σκουπιδιών”

Συγγραφέας: Γιάννης Ξανθούλης

Σκηνοθεσία-χορογραφίες: Άκης Τσονίδης

Μουσική: Κώστας Χαριτάτος

Σκηνικά-Κοστούμια: Νίκος Πατούνας

Τεχνική υποστήριξη: Ιορδάνης Βροχίδης

Παίζουν: Ζήνα Ασλανίδου, Αστέριος Γκαρλέμος, Καλλιόπη Δαρβούδη, Λίτσα Διάκα, Ξανθή Εμμανουηλίδου, Βάσια Ζάχρα, Κατερίνα Ζησάκη, Ελίζα Ιγνατίδου, Αργυρώ Καρλιώτη, Εύη Κουτσούμπα, Χρυσή Λυμπερίδου, Δέσποινα Μιχαηλίδη, Νίκος Πατούνας, Μαρία Πετρίδου, Νίκος Τρυψιάνης, Τόλης Τσακιρίδης και ο Άκης Τσονίδης.

Πληροφορίες - κρατήσεις θέσεων: 2552028280


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία