Έτοιμο για τις συμπληρωματικές του παραστάσεις είναι το θεατρικό εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας “Διόνυσος”, που έχοντας πίσω του την επιτυχημένη πρώτη περίοδο παραστάσεων, επανέρχεται για τα τρία επόμενα Σαββατοκύριακα στη σκηνή, με τα “Σκουπίδια” του, τα οποία πλέον τοποθετούνται χρονικά στο...2116.

Η...παράνοια που διατηρείται στον χρόνο, με...οσμές και καταστάσεις που τακτοποιούν και αποκαθιστούν στη λογική του θεατή το γέλιο και τη συγκίνηση,  είναι στα βασικά συστατικά των “Σκουπιδιών” του Γιάννη Ξανθούλη, τα οποία σκηνοθέτησε ο Άκης Τσονίδης, “πατώντας” στη μουσική του Κώστα Χαριτάτου και “ντύνοντάς” τα με τα σκηνικά-κοστούμια του Νίκου Πατούνα.

Τα “Σκουπίδια 2116” βγαίνουν ξανά μπροστά στο κοινό στις 16/17, 23/24 και 30/31 Ιανουαρίου, στη σκηνή του θεάτρου “Διόνυσος”, στις 9 το βράδυ.

Την ευθύνη της τεχνικής υποστήριξης έχει ο Ιορδάνης Βροχίδης και στη σκηνή εμφανίζονται οι: Ζήνα Ασλανίδου, Αστέριος Γκαρλέμος, Καλλιόπη Δαρβούδη, Λίτσα Διάκα, Ξανθή Εμμανουηλίδου, Βάσια Ζάχρα, Κατερίνα Ζησάκη, Ελίζα Ιγνατίδου, Αργυρώ Καρλιώτη, Εύη Κουτσούμπα, Χρυσή Λυμπερίδου, Δέσποινα Μιχαηλίδη, Νίκος Πατούνας, Μαρία Πετρίδου, Νίκος Τρυψιάνης, Τόλης Τσακιρίδης και ο Άκης Τσονίδης.

Εισιτήρια: μειωμένο €6 / κανονικό €9

Πληροφορίες - κρατήσεις θέσεων: 2552028280

  • Skoupidia_01
  • Skoupidia_02
  • Skoupidia_03
  • Skoupidia_04

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία