Έξι ακόμα παραστάσεις προγραμμάτισε και επίσημα η θεατρική ομάδα του “Διόνυσου” Ν. Ορεστιάδας, που θα γεμίσει με “Σκουπίδια 2115” τη σκηνή του θεάτρου “Διόνυσος” για τρία ακόμα Σαββατοκύριακα.

Ανταποκρινόμενη στο μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, η θεατρική ομάδα ανακοίνωσε ότι οι παραστάσεις παίρνουν παράταση και θα συνεχιστούν μέσα στον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, τα Σαββατοκύριακα 16/17, 23/24 και 30/31 Ιανουαρίου, τα “Σκουπίδια 2115” ξαναβγαίνουν στη σκηνή για όσους δεν πρόλαβαν τις παραστάσεις του Δεκεμβρίου ή για εκείνους που θα ήθελαν μία δεύτερη δόση...

Υπενθυμίζεται ότι το έργο του Γιάννη Ξανθούλη, που το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας ανέβασε πρώτη φορά πριν από 16 χρόνια, επιστρέφει “φρέσκο και ανανεωμένο”, βλέποντας 100 χρόνια μπροστά!

Η σκηνοθεσία είναι του Άκη Τσονίδη, η μουσική του Κώστα Χαριτάτου και τα σκηνικά και τα κοστούμια του Νίκου Πατούνα.

Τεχνική υποστήριξη: Ιορδάνης Βροχίδης


Παίζουν: Ζήνα Ασλανίδου, Αστέριος Γκαρλέμος, Καλλιόπη Δαρβούδη, Λίτσα Διάκα, Ξανθή Εμμανουηλίδου, Βάσια Ζάχρα, Κατερίνα Ζησάκη, Ελίζα Ιγνατίδου, Εύη Κουτσούμπα, Χρυσή Λυμπερίδου, Δέσποινα Μιχαηλίδη, Νίκος Πατούνας, Μαρία Πετρίδου, Νίκος Τρυψιάνης και ο Άκης Τσονίδης.

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 9 μ.μ.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 25520 28280


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία