Ο “Δον Καμίλο”, “η αυλή των θαυμάτων”, ο “ματωμένος γάμος” και η “Βιρτζίνια Γουλφ” ταξιδεύουν στην Αθήνα τον Οκτώβριο, για να εισπράξουν το το χειροκρότημα του κοινού που θα τους παρακολουθήσει στον Πολυχώρο “Καλουτά” και στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων.

Πρόκειται για τις τρεις βραβευμένες παραστάσεις του 16ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Ν. Ορεστιάδας, που θα δοθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο κάτω Πετραλώνων και για την παράσταση “Δον Καμίλο” του “Διόνυσου” που θα παρουσιαστεί στον Πολυχώρο “Καλουτά”.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων ξεκινά με τον “Δον Καμίλο” στις 5 και 6 Οκτωβρίου και θα συνεχιστεί με την “αυλή των θαυμάτων” που θα παρουσιάσει η ομάδα του Συλλόγου Πολιτών Πυλαίας Θεσσαλονίκης στις 10 και 11 Οκτωβρίου.

Στις 24 και 25 του μηνός θα εμφανιστεί ο “ματωμένος γάμος” από την ομάδα του θεατρικού εργαστηρίου Σπερχειάδας-Μακρακώμης και στις 31 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου παίρνει σειρά η θεατρική ομάδα της Πολιτιστικής Κίνησης Κομοτηνής, με το έργο “ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ”.

Το “Γκατζολάκι” του Έβρου, όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, θα μεταφέρει το Φεστιβάλ της Ν. Ορεστιάδας στην Αθήνα, όπου, και φέτος, αναμένεται να το υποδεχτούν εκατοντάδες φίλοι του ερασιτεχνικού θεάτρου. 


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία