Θεατρική παράσταση ενίσχυσης του Κοινωνικού Φαρμακείου Αλεξανδρούπολης - ένα φάρμακο αντί εισιτηρίου

Αντί...εισιτηρίου ένα...φάρμακο ή αλλιώς το θέατρο στην υπηρεσία των αναγκών της κοινωνίας και της αλληλεγγύης.

Ως εκ τούτου, η θεατρική παράσταση “Καλά Σαράντα” που θα παρουσιαστεί στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, 13 Ιουλίου 2015, στο “Κηποθέατρο” Αλεξανδρούπολης έχει σκοπό να ενισχύσει το έργο του Κοινωνικού Φαρμακείου Αλεξανδρούπολης και για το λόγο αυτό οι θεατές, αντί εισιτηρίου καλούνται να προσφέρουν “ένα φάρμακο”, για τις ανάγκες του φαρμακείου.

Η πρωτοβουλία ενίσχυσης του κοινωνικού φαρμακείου ανήκει στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Έβρου και το Κοινωνικό Φαρμακείο Αλεξανδρούπολης και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Θεατρική και Καλλιτεχνική Ομάδα ΤΡΙΑ-33. Το Κοινωνικό Φαρμακείο, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, προσφέρει δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη σε δεκάδες άπορους και ανασφάλιστους πολίτες ενώ οι ανάγκες σε φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών συνεχώς αυξάνεται.

Οι συντελεστές της παράστασης του έργου “Καλά Σαράντα” είναι: Θεατρικό κείμενο: Βαλκάνης Χρήστος Σκηνοθεσία: Παπάζογλου Λάκης Ήχος-Φωτισμός: Αγγελίδης Μάκης Παίζουν: Κυριακίδου Νίνα Παγώνη Μαριάνθη Γιαντσούδη Νίτσα Κοσμίδης Θοδωρής Παραγωγή της θεατρικής ομάδας ΤΡΙΑ-33 Γραφιστική επιμέλεια αφίσας: Γκούβερ Γρηγόρης.

 

Όσο αφορά την υπόθεση του έργου: Η ιστορία διαδραματίζεται στο καφενείο ενός Εβρίτικου χωριού, όπου τελείται η δεξίωση του καφέ για το σαρανταήμερο μνημόσυνο του πρώην δημάρχου του χωριού. Εκεί παρευρίσκονται και οι τρεις ηρωίδες μας, που είναι οι πιο δυνατές κουτσομπόλες της περιοχής. Σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα, περιγελούν τον καφετζή, αυτοσαρκάζονται, αλλά κύριος στόχος τους είναι η χήρα του συγχωρεμένου.  


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία