Υγειονομικό υλικό και θέαμα πρόσφεραν εχθές (16-6-15) το απόγευμα η θεατρική ομάδα του “Διόνυσου” Ορεστιάδας και ο ΘΕΑ/ΣΥ Διδυμοτείχου, που συνέπραξαν στην πρωτοβουλία να παραδώσουν 7 κιβώτια με υγειονομικό υλικό στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά και να ψυχαγωγήσουν ασθενείς, συνοδούς και το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος με θεατρική παράσταση.

Τα μέλη των δύο ομάδων μετέτρεψαν τον χώρο αναμονής του νοσοκομείου σε μία μικρή θεατρική σκηνή και παρουσίασαν στο ιδιαίτερο κοινό τους μία ώρα γέλιου και ξεγνοιασιάς, με τρεις αυτοτελείς κωμικές ιστορίες σε σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη, από το θεατρικό έργο "Βότκα Μολότοφ" του Νηλ Σάιμον. Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κεσόγλου. Στο τέλος της παράστασης, τα μέλη των θεατρικών ομάδων πρόσφεραν και τα επτά κιβώτια με υγειονομικό υλικό που συγκέντρωσαν από Φαρμακεία της Νέας Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου, τα οποία παρέλαβε εκ μέρους του Νοσοκομείου ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, Κώστας Βαφειάδης.

Σε ανακοίνωσή τους, οι δύο θεατρικές ομάδες εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους φαρμακοποιούς του Διδυμοτείχου και της Νέας Ορεστιάδας για τη θερμή ανταπόκριση στη δωρεά υγειονομικού υλικού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουν και στη διοίκηση και στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, “για την άριστη συνεργασία στην οργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και όλους τους ασθενείς και τους συνοδούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παραβρέθηκαν στην παράσταση”, όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους ο “Διόνυσος” και ο ΘΕΑ/ΣΥ. 

  • nosokomeioDidxou_theatro_01
  • nosokomeioDidxou_theatro_02
  • nosokomeioDidxou_theatro_03
  • nosokomeioDidxou_theatro_04
  • nosokomeioDidxou_theatro_05
  • nosokomeioDidxou_theatro_06
  • nosokomeioDidxou_theatro_07

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία