Συνεχίζεται μέχρι τις 10 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο 16ο πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, που θα διεξαχθεί από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της πόλης.

Την ευθύνη διοργάνωσης έχει το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος” σε συνεργασία με τον δήμο Ορεστιάδας και την περιφερειακή ενότητα Έβρου.

Το Φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα από όλη την Ελλάδα, για όλα τα είδη θεάτρου εκτός του αρχαίου δράματος και του παιδικού θεάτρου.

Στο διαγωνιστικό μέρος συμμετέχουν 6 θεατρικά σχήματα, τα οποία αξιολογούνται  από την κριτική επιτροπή που αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους καλλιτέχνες του θεάτρου, και διεκδικούν τα τιμητικά βραβεία: 1ο , 2ο , 3ο Καλύτερης Παράστασης, Σκηνοθεσίας, Α΄ & Β΄ Αντρικού Ρόλου, Α΄ & Β΄ Γυναικείου Ρόλου, Σκηνικών, Κοστουμιών, Μουσικής, Φωτισμών, Βραβεία Κοινού.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να αποσταλούν:

- Αίτηση Συμμετοχής (όπου να αναγράφεται η επωνυμία του Θεατρικού Σχήματος, ο τίτλος του έργου, ο συγγραφέας, όνομα υπευθύνου και τηλέφωνα επικοινωνίας).

- Ιστορικό Θεατρικού Σχήματος.

- Έγγραφη Άδεια του συγγραφέα, του μεταφραστή ή της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου φορέα.

- Φωτογραφίες (και σε ψηφιακή μορφή), Πρόγραμμα, Αφίσα, της συγκεκριμένης θεατρικής παράστασης.

- DVD της παράστασης.

Για την υποβολή των συμμετοχών:

- Ηλεκτρονικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (με κοινοποίηση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

- ΕΛ.ΤΑ.: “ΔΙΟΝΥΣΟΣ”, τ.θ. 34, τ.κ. 68200, Νέα Ορεστιάδα.

- Courier: “ΔΙΟΝΥΣΟΣ” Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας, Ορέστου 76, τ.κ .68200

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2552028280 και 6932324944.


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία