Τη λήξη της θεατρικής σεζόν, με την παρουσίαση των παραστάσεών τους, θα γιορτάσουν τα παιδικά θεατρικά τμήματα και οι εφηβικές ομάδες του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας «Διόνυσος» σήμερα και αύριο. 

Add a comment

Το έργο του Κώστα Μουρσελά, "Ω, τι κόσμος, μπαμπά!" θα παρουσιάσει την Παρασκευή και το Σάββατο, 23 και 24 Μαρτίου, η θεατρική ομάδα bororo του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης. Add a comment

Για δύο ακόμα Σαββατοκύριακα θα παρουσιαστεί από το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος” το έργο του Γιώργου Σουρή “Η Περιφέρεια”. 

Add a comment

Την επιτυχημένη θεατρική μεταφορά του βιβλίου της Δήμητρας Πέτρουλα, με τίτλο “πού είναι η μάνα σου μωρή;” παρουσιάζει στην Ορεστιάδα η Βέρα Κρούσκα. 

Add a comment

“Τα κάλαντα του Καραγκιόζη” θα παρουσιαστούν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης. Τη χριστουγεννιάτικη παράσταση θα παρουσιάσει ο θίασος σκιών “τα παραμύθια του Καραγκιόζη” στις 5:30 το απόγευμα. 

Στο πανί, πρωταγωνιστής ο λαϊκός ήρωας, ο δαιμόνιος Καραγκιόζης, διεκδικητής μιας χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας, την οποία δωρίζει το σεράι εν όψει γιορτών. Ανάμεσα σε πολλούς υποψήφιους, από τους οποίους θα επικρατήσει όποιος πει τα πιο ωραία κάλαντα στη βεζυροπούλα, ο Καραγκιόζης προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να παραγκωνίσει τους ανταγωνιστές του και να είναι εκείνος που θα πάρει τη γαλοπούλα...

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ. 

Add a comment

Έξι θεατρικά έργα και μία μουσική παράσταση περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου στο θέατρο “Διόνυσος” στην Ορεστιάδα. 

Add a comment

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται τελικά ο «θεατρικός Νοέμβρης» από το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας «Διόνυσος», αφού η ομάδα ενέταξε στις προγραμματισμένες εμφανίσεις της και την παράσταση...ειδικού σκοπού, που θα δοθεί στις 27/11, για την ενίσχυση του παραρτήματος Ορεστιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

Add a comment

Την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο “πώς βγαίνουμε από τον βυθό, παρακαλώ;” θα παρουσιάσει στο συνεργατικό-πολιτιστικό καφενείο Bedreddin η ομάδα Hippo. 

Add a comment

Το πρόγραμμα του “θεατρικού Νοέμβρη” ανακοίνωσε το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας “Διόνυσος”, που “γεμίζει” τις Τετάρτες και τα Σαββατοκύριακα του μήνα με δύο διαφορετικές παραστάσεις. 

Add a comment

Στη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη θα είναι αφιερωμένο το 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, ως ελάχιστος φόρος τιμής στην ηθοποιό που συνδέθηκε στενά με τη θεατρική ομάδα του Διόνυσου, πριν τρία ακριβώς χρόνια (Αύγουστος 2014), όταν επισκέφθηκε την Ορεστιάδα ως “τιμώμενο πρόσωπο” του 15ου Φεστιβάλ.

Add a comment

Τα ονόματα της κριτικής επιτροπής και των τιμώμενων προσώπων του φετινού, 18ου  Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή, ενώ επισημοποιήθηκε και το πρόγραμμα εμφάνισης των διαγωνιζόμενων ομάδων. 

Add a comment

Από τη Μουσθένη Καβάλας ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου η καλοκαιρινή θεατρική περιοδεία του “Διόνυσου” με τη σπονδυλωτή παράσταση από πέντε κωμικές ιστορίες του Τσέχωφ “σε δύσκολη θέση”.

Add a comment

Η ανθρώπινη αδυναμία μπροστά στο δέλεαρ της εξουσίας, οι εμφύλιες διαμάχες και συγκρούσεις, το αδύναμο ηθικό υλικό από το οποίο είναι πλασμένο το ανθρώπινο είδος, αποτελούν από καταβολής κόσμου εμπόδιο στις κοινωνίες των ανθρώπων να ζήσουν σε συνθήκες ειρήνης με τους άλλους και, κυρίως, με τους ίδιους τους εαυτούς τους.  

Add a comment

Τις έξι θεατρικές ομάδες που θα εμφανιστούν στο διαγωνιστικό μέρος του 18ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή, μετά την ολοκλήρωση της προκριματικής διαδικασίας.

Add a comment

Τη θεατρική παράσταση «Transit Project” θα παρουσιάσει την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ στον υπαίθριο χώρο της, η Άρσις Transit Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Ερευνητικό Θέατρο Θράκης.

Add a comment

Τις θεατρικές παραστάσεις τους θα παρουσιάσουν την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στο θέατρο “Διόνυσος”, τα παιδικά θεατρικά εργαστηρια και η α' εφηβική ομάδα του θεατρικού εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”. 

Add a comment

Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 9 το βράδυ ανεβαίνει για μία τελευταία φορά στο θέατρο “Διόνυσος” της Ορεστιάδας η παράσταση “Σε δύσκολη θέση”, από τη Νεανική Σκηνή του θεατρικού εργαστηρίου της πόλης. 

Add a comment

«Ως την άκρη του ονείρου» πηγαίνει η ιστορία της μικρής Πετρίνας, που με μοναδικές «αποσκευές» της μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια, διατηρώντας, όμως, την αισιοδοξία και την πίστη της, για να συναντήσει τελικά τη φιλία, την αγάπη και τον έρωτα. 

Add a comment

Από τις 27 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το φετινό, 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Νέας Ορεστιάδας.

Add a comment

Η ποντιακή επιθεώρηση “Ζωή και Κότα...με χαβίτς και με κοκότα” θα παρουσιαστεί το Σάββατο 8 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Η διδακτική ιστορία...διατροφής, του διάσημου σεφ Αγησίλαγου, θα παρουσιαστεί την Κυριακή 2 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο θέατρο “Διόνυσος” στην Ν. Ορεστιάδα. 

Add a comment

Ανοιχτό δημιουργικό εργαστήρι (workshop) για τη “γλώσσα του σώματος στη θεατρική πράξη” διοργανώνει η Πειραματική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”, με τον εξειδικευμένο στο θέμα, Σωτήρη Πετρόπουλο. 

Add a comment

Μετά τις sold out παραστάσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Χατζηπαύλου συνεχίζει το ταξίδι του ανά την Ελλάδα και κάνει στάση στη Ν. Ορεστιάδα με το “Σχεδόν Σαράντα”. 

Add a comment

Η “Αναφορά στον Γκρέκο”, το τελευταίο έργο του Νίκου Καζαντζάκη, ανεβαίνει στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 9 το βράδυ.

Add a comment

Δεν θα λειτουργήσουν το Σάββατο 14 Ιανουαρίου τα παιδικά θεαρικά εργαστήρια του “Διόνυσου”, λόγω ανυπέρβλητων δυσκολιών που προκάλεσε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Add a comment

Με δύο εορταστικές παραστάσεις, στις 26 και 27 Δεκεμβρίου, το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος” ολοκληρώνει τον κύκλο των παραστάσεων της “Χαρτοπαίχτρας” του Δημήτρη Ψαθά.

Add a comment

Στη στέγη του Θεατρικού Συλλόγου Διδυμοτείχου, στο θέατρο “Ορφέας”, θα παρουσιαστεί η “χαρτοπαίχτρα” από το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”.

Add a comment

Η Σοφία Μουτίδου έχει να μας πει «Πολύ κακές λέξεις» την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 (21:15) στο Θέατρο Διόνυσος, για μία μόνο παράσταση, μέσα από ένα φρέσκο, ιδιόρρυθμο, βρώμικο, αναρχικού τύπου κείμενο που έγραψε η ομάδα «ΔΕΛΤΑ».

Add a comment

Οι δύο βραβευμένες παραστάσεις στο 17ο πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, μαζί με αυτή του διοργανωτή ΔΙΟΝΥΣΟΥ, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο θέατρο ΑΡΓΩ, στο Μεταξουργείο.

Add a comment

Αναμφισβήτητα το «Θεατροδρόμιο» Κοζάνης είναι ο μεγάλος νικητής του 17ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, που εχθές ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων και την τελετή απονομής τιμητικής διάκρισης στο δεύτερο τιμώμενο πρόσωπο της φετινής διοργάνωσης, τον Αλέξανδρο Ρήγα. 

Add a comment

“Απλώνεται” φέτος το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Ν. Ορεστιάδας, που μαζί με την προφεστιβαλική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Βιζύη μία ημέρα πριν την έναρξη του κύριου μέρους του προγράμματός του, φτάνει σε διάρκεια τις 10 ημέρες! 

Add a comment

Το έργο “σαν τον σκύλο με τη γάτα” παρουσιάζει στην Αλεξανδρούπολη το “Μικρό Θέατρο Λάρισας”, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9:15 το βράδυ στο Κηποθέατρο. 

Add a comment

Την πολιτική τραγωδία του Αισχύλου «Επτά επί Θήβας» παρουσιάζει απόψε (18/8), στις 9 μ.μ.,  στο Κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. 

Add a comment

Την καθιερωμένη καλοκαιρινή περιοδεία του πραγματοποιεί αυτό το διάστημα το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας “Διόνυσος”, με παραστάσεις σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, οι οποίες ξεκίνησαν στις 15/7 και συνεχίζονται έως τις 31 Ιουλίου. 

Add a comment

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των έξι θεατρικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό μέρος του 17ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της πόλης.

Add a comment

Καθήλωσαν το κοινό με τις ερμηνείες τους οι ερασιτέχνες του Εργαστηρίου Αρχαίου Δράματος του “Διόνυσου” Ν. Ορεστιάδας, που παρουσίασαν την Κυριακή το βράδυ (10/7) στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της πόλης τον “Αγαμέμνονα” του Αισχύλου.

Add a comment

Τον “Αγαμέμνονα” του Αισχύλου, την πρώτη τραγωδία της τριλογίας “Ορέστεια” του κορυφαίου τραγωδού της κλασικής Αθήνας, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 458 π.Χ. στα “Διονύσια”, παρουσιάζει στο κοινό του βορείου Έβρου, στις 8, 9 και 10 Ιουλίου, το Εργαστήρι Αρχαίου Δράματος του “Διόνυσου” Ν. Ορεστιάδας. 

Add a comment

Και στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο (Πάρκου) Αλεξανδρούπολης θα εμφανιστεί το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών, το αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, “η Λίμνη των Κύκνων” του φημισμένου «Russian Ballet Theater».

Add a comment

Ώρα για θέατρο από τα παιδικά θεατρικά εργαστήρια και την εφηβική ομάδα του “Διόνυσου” Ν. Ορεστιάδας, που ολοκληρώνει τη δημιουργική περίοδο 2015-2016 με παραστάσεις των μελών των εργαστηρίων του και της ομάδας εφήβων.  

Add a comment

Μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής στο 17ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, που φέτος θα διοργανωθεί από τις 27 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της πόλης. 

Add a comment

Τη θεατρική παράσταση “Κάλλιο αργά, παρά ποτέ” θα παρουσιάσει την Κυριακή 17 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου “Δόμνα Βισβίζη”.

Add a comment

Την Κυριακή 10 Απριλίου, με δύο απογευματινές παραστάσεις, κλείνει τον κύκλο της στη Ν. Ορεστιάδα η θεατρική παράσταση “Ο Μικρός Πρίγκιπας” του Antoine de Saint-Exupéry, που ανέβασε το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”.

Add a comment

Τη σκηνή του “Διόνυσου” ετοιμάζονται να...καταλάβουν την Παρασκευή (25/3) οι youtubers Mikeius, Jeremy και Κώστα Μαλλιάτση, που θα παρουσιάσουν την παράστασή τους (stand up comedy) στις 7 το απόγευμα και στις 9.30 το βράδυ. 

Add a comment

Τη 2η θέση στους 2ους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης κατέκτησε η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» με το έργο REUNION, που έγραψε και σκηνοθέτησε ο μουσικός του σχολείου, Βασίλειος Γρένδας. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 26 και 27 Φεβρουαρίου στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Add a comment

Τα…δικά του θα κάνει στη σκηνή το δίδυμο του stand up comedy, με την Ήρα Κατσούδα και τον Ανδρέα Πασπάτη, που θα παρουσιάσουν το show τους το Σαββατοκύριακο (5 και 6 Μαρτίου) σε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο.   

Add a comment

Στο Διδυμότειχο κουβαλάει τα... Σκουπίδια του το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Φεβρουαρίου.

Add a comment

Την παράσταση “Ο Καραγκιόζης Προφήτης” θα παρουσιάσει την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, ο Θίασος Σκιών του Απόστολου Δομτζίδη από την Ξάνθη.

Add a comment

Δεν τα κατάφερε ούτε στη δεύτερη προσπάθειά της η θεατρική ομάδα του “Διόνυσου” να “κατεβάσει” τα “Σκουπίδια” από τη σκηνή.

Add a comment

Την “κοκκινοσκουφίτσα και τον καλό λύκο” παρουσιάζει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης, το Μικρό Θέατρο Λάρισας.

Add a comment

Έτοιμο για τις συμπληρωματικές του παραστάσεις είναι το θεατρικό εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας “Διόνυσος”, που έχοντας πίσω του την επιτυχημένη πρώτη περίοδο παραστάσεων, επανέρχεται για τα τρία επόμενα Σαββατοκύριακα στη σκηνή, με τα “Σκουπίδια” του, τα οποία πλέον τοποθετούνται χρονικά στο...2116.

Add a comment

Έξι ακόμα παραστάσεις προγραμμάτισε και επίσημα η θεατρική ομάδα του “Διόνυσου” Ν. Ορεστιάδας, που θα γεμίσει με “Σκουπίδια 2115” τη σκηνή του θεάτρου “Διόνυσος” για τρία ακόμα Σαββατοκύριακα.

Add a comment

Παράταση φαίνεται ότι θα πάρουν τα “Σκουπίδια 2115”, μετά την επιτυχία των οκτώ παραστάσεων του Δεκεμβρίου, με τις οποίες άνοιξε τη χειμερινή σαιζόν το θεατρικό εργαστήρι του “Διόνυσου” της Ν. Ορεστιάδας.

Add a comment

Την παράσταση που ανέβασε… σε άλλο επίπεδο το θεατρικό εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας επέλεξε ο «Διόνυσος» για να ξεκινήσει τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2015-2016.

Add a comment

Ακύρωσε ο...”Ταρζάν” τις εμφανίσεις του στη βόρεια Ελλάδα, μετά από διαφωνίες προγραμματισμού που είχαν οι παραγωγοί του “Μικρού Θεάτρου” Λάρισας με την επιχείρηση (REX) που επρόκειτο να φιλοξενήσει τις παραστάσεις της Κομοτηνής.

Add a comment

Την αγαπημένη ιστορία του Ταρζάν και της Τζέιν-άγνωστο εάν θα τους συνοδεύει και η...Τσίτα-θα παρουσιάσει στην Αλεξανδρούπολη το “Μικρό Θέατρο” Λάρισας, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Add a comment

Ο “Δον Καμίλο”, “η αυλή των θαυμάτων”, ο “ματωμένος γάμος” και η “Βιρτζίνια Γουλφ” ταξιδεύουν στην Αθήνα τον Οκτώβριο, για να εισπράξουν το το χειροκρότημα του κοινού που θα τους παρακολουθήσει στον Πολυχώρο “Καλουτά” και στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων.

Add a comment

Μεγάλη νικήτρια του 16ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας αναδείχθηκε η «θεατρική πύλη» του συλλόγου πολιτών Πυλαίας «Η Πύλη», αποσπώντας το 1ο βραβείο καλύτερης παράστασης της κριτικής επιτροπής και της επιτροπής κοινού, για το έργο «η αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη.

Add a comment

Με...κεντρικό φανοστάτη το αυγουστιάτικο φεγγάρι και συμπληρωματικά τα φώτα της ράμπας, ανοίγει απόψε (29-8-15) η αυλαία του 16ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας.

Add a comment

“Το Γκατζολάκι συνεχίζει να τρυπώνει τη μουσούδα του παντού, να πεισμώνει, να αισιοδοξεί, να χαμογελά, να ελπίζει και να καλεί τον κόσμο να… ψηφίσει Θέατρο εν μέσω της πυρετώδους προεκλογικής περιόδου!”

Add a comment

Καλοκαιρινή περιοδεία ξεκινά η θεατρική ομάδα του “Διόνυσου”, που θα ταξιδέψει σε πόλεις και χωριά της περιφέρειας ΑΜΘ για να παρουσιάσει την επίκαιρη κωμωδία“Δον Καμίλλο” του Σωτήρη Πατατζή.

Add a comment

«Δεν θα επιτρέψουμε στην “κρίση” να στερήσει από τον κόσμο το Φεστιβάλ που τόσα χρόνια έχει αγαπήσει και έχει στηρίξει…». 

Με αυτήν την πεποίθηση προχώρησαν και φέτος οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας και προετοιμάζουν τη 16η διοργάνωση του θεσμού. 

Add a comment

Τις 6 ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες που θα διαγωνιστούν στο 16ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, ανακοίνωσε ο “Διόνυσος”, που έχει την κύρια ευθύνη διοργάνωσης του Φεστιβάλ.

Add a comment

Τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου Κορνάρου θα παρουσιάσει στις 23, 24 και 25 Ιουλίου, στην Αλεξανδρούπολη, το Ερευνητικό Κέντρο Θράκης.

Add a comment

Αντί...εισιτηρίου ένα...φάρμακο ή αλλιώς το θέατρο στην υπηρεσία των αναγκών της κοινωνίας και της αλληλεγγύης.

Add a comment

Ξεπέρασαν την ηλικία τους και απέδωσαν εξαιρετικά το δύσκολο κείμενο της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή, παρουσιάζοντας μια άρτια παράσταση αρχαίου δράματος.

Add a comment

Διήμερο παιδικών παραστάσεων διοργανώνει στις 25 και 26 Ιουνίου το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας «Διόνυσος» για τη λήξη της δημιουργικής περιόδου 2014-2015. Τα παιδικά τμήματα θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο θέατρο «Διόνυσος», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Add a comment

Υγειονομικό υλικό και θέαμα πρόσφεραν εχθές (16-6-15) το απόγευμα η θεατρική ομάδα του “Διόνυσου” Ορεστιάδας και ο ΘΕΑ/ΣΥ Διδυμοτείχου, που συνέπραξαν στην πρωτοβουλία να παραδώσουν 7 κιβώτια με υγειονομικό υλικό στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά και να ψυχαγωγήσουν ασθενείς, συνοδούς και το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος με θεατρική παράσταση.

Add a comment

Συνεχίζεται μέχρι τις 10 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο 16ο πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, που θα διεξαχθεί από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της πόλης.

Add a comment

Μουσικοθεατρική και ποιητική παράσταση-αφιέρωμα στον ποιητή της θάλασσας, τον Νίκο Καββαδία, θα παρουσιάσει το Σαββατοκύριακο (18 και 19 Απριλίου) στο θέατρο “Ορφέας” του Διδυμοτείχου, ο Θεατρικός Σύλλογος Διδυμοτείχου ΘΕΑ/ΣΥ.

Add a comment

Δύο έκτακτες... προεκλογικές παραστάσεις ετοιμάζεται να δώσει στις 23 και 24 Ιανουαρίου (Παρασκευή και Σάββατο) η θεατρική ομάδα του Διόνυσου, που παρουσιάζει τον “Δον Καμίλλο” του Σωτήρη Πατατζή.

Add a comment

 

Μια εναλλακτική πρόταση εξόδου για την περίοδο των εορτών, Χριστούγεννα- Πρωτοχρονιά, έρχεται από το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία