Πέντε μουσικές σκηνές στήνει στις 21 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη ο Σύλλογος Μουσικών της πόλης (ΣΥ.Μ.Α.), για να γιορτάσει την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής. 

Add a comment

Στούντιο για πρόβες και μουσικές συναντήσεις απέκτησε ο Σύλλογος Μουσικών και Φίλων Μουσικής Ν. Ορεστιάδας “Δημητρός Αραμπατζής” και θα το εγκαινίασει και επίσημα την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 9 το βράδυ.

Add a comment

Το 3ο Εαρινό Χορωδιακό Φεστιβάλ Νέων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (12/05) στις 6:30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του δήμου Ορεστιάδας.

Add a comment

To “παιδικό άλμπουμ” του Πιοτρ Ίλιτσ Τσαϊκόφσκι θα παρουσιάσει την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ στο δημοτικό θέατρο, μαθητές του δημοτικού ωδείου Αλεξανδρούπολης. 

Add a comment

Οργανωμένη μετάβαση στη Θεσσαλονίκη, για τη συναυλία που θα δώσει ο Θάνος Μικρούτσικος την 1η Απριλίου σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, σχεδιάζει η Τομεακή Επιτροπή (Τ.Ε.) Έβρου του κόμματος.

Add a comment

Τον νέο του δίσκο, με τίτλο “είπες θα πάγω σ' άλλη γη” θα παρουσιάσει απόψε (04/03) στις 7 το απόγευμα στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ορεστιάδας, ο Αλεξανδρουπολίτης συνθέτης Κωνσταντίνος Κάλλιας.

Add a comment

Η απονομή των πτυχίων στους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου, που πέτυχαν στις απολυτήριες εξετάσεις του Ιουνίου 2017 στα ανώτερα θεωτηρικά πιάνου και βιολιού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας.

Add a comment

Την τελευταία του δουλειά θα παρουσιάσει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, ο Αλεξανδρουπολίτης συνθέτης Κωνσταντίνος Κάλλιας.

Add a comment

Στο “πανηγύρι” που διοργανώνει ο νεοσύστατος Σύλλογος Μουσικών Αλεξανδρούπολης (ΣΥ.Μ.Α.), την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στο πάρκο Αλτιναλμάζη, θα συμμετέχουν οι Θραξ Πανκc.

Add a comment

Το 3ο χριστουγεννιάτικο χορωδιακό φεστιβάλ νέων διοργανώνει το Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Δεκεμβρίου, η περιφερειακή ενότητα Έβρου. 

Add a comment

Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης. 

Add a comment

Μουσική και λογοτεχνία θα συνδυάσει η εκδήλωση που διοργανώνουν το Ωδείο βορείου Έβρου και ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου “Καστροπολίτες-Γνώση και Δράση”, στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου (18/11) στο δημοτικό αμφιθέατρο Διδυμοτείχου. 

Add a comment

Ο διεθνούς φήμης, ελληνικής καταγωγής, πιανίστας Παύλος Χατζόπουλος θα εμφανιστεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου “Φαέθων” στην Αλεξανδρούπολη.

Add a comment

Στην Ορεστιάδα θα εμφανιστεί το βράδυ της Κυριακής, 12 Νοεμβρίου 2017, ο Πέτρος Μάλαμας (της...γνωστής οικογενείας), στο, επίσης, γνωστό νεανικό ντισκοκαφενείο “Μαριονέττα”, στον πεζόδρομο της Πρόκου.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία