Νέο πρόγραμμα για παιδιά στη δημοτική βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης 

Ξεκινά στις 16 Ιανουαρίου το νέο πρόγραμμα της δημοτικής βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης, με τίτλο “στη βιβλιοθήκη έχουμε θέμα”. 

Το πρόγραμμα θα υλοποιείται σε συντονισμό με το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών και συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, που σχεδίασε εργαστήρια και δράσεις για μικρούς αναγνώστες. Η πρώτη δράση, με τίτλο “ερωτήσεις” αποτελεί την έναρξη του νέου κλύκλου, που θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο. 

Οι “ερωτήσεις” θα ολοκληρωθούν σε τέσσερις συναντήσεις, μέσα στον μήνα Ιανουάριο (16, 18, 23 και 25 του μήνα) και στη διάρκειά τους τα παιδιά θα παρακολουθήσουν αναγνώσεις, θα διαβάσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που ξεπηδούν από λογοτεχνικά βιβλία, μαθαίνοντας τις τεχνικές της...εκμαίευσης.  

Και οι τέσσερις συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 6 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ.

Η συμμετοχή του κάθε παιδιού δεν είναι υποχρεωτική και στις τέσσερις συναντήσεις, παρόλο που αυτό προτείνεται, για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Δηλώσεις συμμετοχής: 

Στη γραμματεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης στο 2551089690.

Στο link https://network.nlg.gr/stis-vivliothikes-kathe-mina-echoum…/ δίνονται περισσότερες πληροφορίες για τα αφιερώματα που θα γίνουν για τα παιδιά τους πρώτους μήνες του 2018, στο πλαίσιο των προτάσεων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, η οποία συντονίζει το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία