Βραδιά ποίησης αφιερωμένη στον Κώστα Καρυωτάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από τον θάνατο του μεγάλου ποιητή, διοργανώνει την Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 8:30 το βράδυ στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη, η Ομάδα Ποίησης και Λογοτεχνίας Έβρου. 

Add a comment

Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου θα γιορτάσει τη Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου η παιδική βιβλιοθήκη Δικαίων, την οποία δημιούργησαν πριν από τρια περίπου χρόνια οι “Δημοσιογράφοι σε δράση”.

Add a comment

Στις 6 Μαρτίου ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος «στη βιβλιοθήκη κάθε μήνα έχουμε…θέμα», που υλοποιεί η δημοτική βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Αφιερωμένες στις “μάσκες” του καρναβαλιού θα είναι οι δράσεις του Φεβρουαρίου στη δημοτική βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος “στις Βιβλιοθήκες κάθε μήνα έχουμε...θέμα”. 

Add a comment

Το νέο βιβλίο του Κώστα Καβανόζη, με τίτλο “Τυχερό”, θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 7:30 το απόγευμα, στη δημοτική βιβλιοθήκη της Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Διπλά...κόκκινο το νέο βιβλίο της Μαρίας Τολούδη, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΑΠΑ Εκδοτική. Τα “Άλικα Κόκκινα” είναι 48 ιστορίες “με τόπο ή χωρίς. Του σήμερα και του χθες”.

Add a comment

Αυτό ακριβώς που λέει το τίτλος θα πρέπει να πράξουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό με τίτλο “100 λέξεις σε 24 ώρες”, που διοργανώνουν το περιοδικό Fractal και η Ανοιχτή Βιβλιοθήκη. 

Add a comment

Το βιβλίο του Δαμιανού Δουίτση, “η αποπλάνηση του εθισμού” θα παρουσιαστεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη. 

Add a comment

Το βιβλίο της Φωτεινής Καζακίδου “Τα Πετρωτά μου, μνήμες και έθιμα” θα παρουσιαστεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη. 

Add a comment

Το βιβλίο “Δενδρίτες” της Κάλλιας Παπαδάκη θα παρουσιάσει την Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας, το βιβλιοπωλείο “Εμμανουηλίδου” σε συνεργασία με τη ΔΗ. Κ. Ε. Π. Α. Ο. και τον δήμο Ορεστιάδας.

Add a comment

Η μεγάλη παιδική καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας ξεκινά την Παρασκευή 16 Ιουνίου στη δημοτική βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης. 

Add a comment

Το βιβλίο “Καζαντζάκης-Ζορμπάς, μια αληθινή φιλία”, του Γιώργου Στασινάκη-προέδρου της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 27 Μαΐου στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη.

Add a comment

Εκδήλωση παρουσίασης των κειμένων του Β. Ι. Λένιν, που βρίσκονται συγκεντρωμένα στο βιβλίο με τίτλο «Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση», διοργανώνει η τοπική επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ. 

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία