Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Εβρίτη Δημοσθένη Σωτηρούδη, που θα φιλοξενήσει η Art Gallery της Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιθούν την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 8 το βράδυ. 

Add a comment

Νικητής στην κατηγορία αρχιτεκτονικής αναδείχθηκε το φιλμ «0101001101001110010001100100001101000011», του Κώστα Γκουρλουμένου, το οποίο συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικής καινοτομίας inair.AMSTERDAM, που διοργανώθηκε στο Amsterdam της Ολλανδίας από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας Avrotros. 

Add a comment

Υποψήφια για βράβευση σε δύο διαφορετικές κατηγορίες του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου inair.AMSTERDAM είναι δύο φιλμ του Κώστα Γκουρλουμένου.  Add a comment

Tην ιστορική ταινία «Έξοδος 1826» θα προβάλει το Σάββατο στις 7:30 το απόγευμα, στο δημοτικό αμφιθέατρο του Διδυμοτείχου, ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Καστροπολίτες-Γνώση και Δράση».

Add a comment

Τοποθετήθηκε σήμερα (07/03) στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης, στο σημείο που οδηγεί προς το λιμάνι και τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, το έργο  “ANATASIS DELTA” του διεθνώς καταξιωμένου γλύπτη Κωστή Γεωργίου.

Add a comment

Η έκθεση ζωγραφικής και μικρογλυπτικής της Αθανασίας Ταμπούρα-Πεφτουλίδη, με τίτλο «Δίπολον», εγκαινιάζεται την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στην Art Gallery της Αλεξανδρούπολης.  

Add a comment

Στα τρία φιναλίστ φιλμ της κατηγορίας Κινηματογραφικής Αφήγησης του Flying Robot International Film Festival (FRiFF 2017)  προκρίθηκε το Purple Heirloom του Κώστα Γκουρλουμένου (Kostas Gur). 

Add a comment

Με την έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Κοντοβού ξεκινά η νέα περίοδος (2017-2018) στην Art Gallery Αλεξανδρούπολης. Στη δεύτερη παρουσία του στον συγκεκριμένο χώρο, ο Γιάννης Κοντοβός παρουσιάζει τα έργα του με τίτλο “Μελαγχολία”.

Add a comment

 Τα βραβεία «outstanding achievement awards», του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Berlin Flash Film Festival» του Βερολίνου απέσπασαν οι δύο συμμετοχές του Κώστα Γκουρλουμένου. 

Add a comment

Πρόδρομο της ολοκληρωμένης παρουσίασης των “επικυρωμένων” και σε μεγάλο βαθμό δρομολογημένων σχεδίων για την ανάπτυξη του Λιμένα Αλεξανδρούπολης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (21/7) σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Νομαρχείο, αποτελεί η έκθεση φωτογραφίας του Οργανισμού Λιμένος Αλεξενδρούπολης, που θα εγκαινιαστεί στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου (15/7) στον ίδιο χώρο.

Add a comment

Ανοίγει την Κυριακή 18 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ,  η έκθεση ζωγραφικής ενήλικων μαθητών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Δέσποινας Κιουγλού. 

Add a comment

Στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου (17/6) εγκαινιάζεται στην Art Gallery της Αλεξανδρούπολης η έκθεση φωτογραφίας του Παύλου Κοζαλίδη με τίτλο “Αναζητώντας τη χαμένη πατρίδα”.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία