Μέχρι 2/9 οι δηλώσεις συμμετοχής για το “κυνήγι του θησαυρού Via Egnatia” 

Εννέα μνημειακοί χώροι της Αλεξανδρούπολης περιλαμβάνονται στο σχέδιο δράσης που επιμελήθηκαν οι διοργανωτές του 2ου Φεστιβάλ Via Egnatia και συνεργάτες του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης για το “κυνήγι θησαυρού Via Egnatia”, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί.

Η δραστηριότητα εντάσσεται στο διήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου, ημέρες κατά τις οποίες το Φεστιβάλ Via Egnatia κάνει “στάση” στον Έβρο. 

Το “κυνήγι του θησαυρού” θα ξεκινήσει από το  Open Mall info kiosk στη Λεωφόρο Δημοκρατίας (μπροστά στη Eurobank) και συμμετέχοντες θα πρέπει να περάσουν από τους εννέα μνημειακούς χώρους, να λύσουν γρίφους ή να φέρουν σε πέρας αποστολές, που θα τους οδηγήσουν στον “θησαυρό”. Σε κάθε σημείο θα υπάρχει ένας εθελοντής, είτε  για να βοηθήσει, είτε για να παραπλανήσει τις ομάδες!  

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 8 ετών με τη μορφή ομάδας τουλάχιστον 3 ατόμων. Κάθε ομάδα που αποτελείται από παιδιά 8 έως 13 ετών θα πρέπει να συνοδεύεται από τουλάχιστον έναν ενήλικα. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 60 άτομα, και ο αριθμός των ομάδων είναι 15. Νικήτρια του παιχνιδιού θεωρείται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στο τερματικό σταθμό. 

Η νικήτρια ομάδα θα πάρει συμβολικά δώρα από το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης. 

Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής - εγγραφές ξεκίνησαν και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 2/9/2016, εναλλακτικά με τους παρακάτω τρόπους:

Αυτοπροσώπως στη γραμματεία του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9:00-14:00.

Στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης  www.facebook.com/emthrace

Πατώντας στο σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/MppqVUEWoZCUUoh03 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, 2551036663.


Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία