Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης εντάχθηκε το έργο εκπόνησης μελετών ωρίμανσης για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων και τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων στη Σαμοθράκη.

Add a comment

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα προχωρήσει στην πληρωμή 4,5 εκατ. ευρώ της συνδεδεμένης ενίσχυσης προς τους τευτλοπαραγωγούς, γνωστοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Add a comment

Ημερίδα με θέμα “Ναρκωτικά-μια συνεχιζόμενη μάστιγα-πρόληψη και τρόποι αντιμετώπισης” διοργανώνει την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, η 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού “Έβρου” στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.  

Add a comment

Την πρώτη τους αγωνιστική εμφάνιση για το 2018 έκαναν το περασμένο Σάββατο (13/01) τα “Δελφίνια” του Κολυμβητικού Ομίλου Ν. Ορεστιάδας “Νηρέας”, συμμετέχοντας στους διασυλλογικούς αγώνες “Άγιος Νικόλαος 2018”, που διεξήχθησαν στην Αλεξανδρούπολη. 

Add a comment

Επανέρχεται στο θέμα της μεταφοράς του δημοτικού αμαξοστασίου Ορεστιάδας η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με ερώτηση που κατέθεσε στον δήμαρχο.

Add a comment

Στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, από τις 12 το μεσημέρι ως τη λήξη του ωραρίου, θα συμμετέχει το νομαρχιακό τμήμα Έβρου, που διοργανώνει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αλεξανδρούπολη, στη 1:30 το μεσημέρι μπροστά στο Εργατικό Κέντρο. 

Add a comment

Θέματα εγκρίσεων ετήσιων δαπανών και οργάνωσης εκδηλώσεων του δήμου, για τα έτη 2018 και 2019, έρχονται στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, που συγκαλείται την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ. 

Add a comment

Το θέμα της έκδοσης ψηφίσματος για την ονομασία του κράτους FYROM θα συζητήσει το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (15/01) συνεδρίασή του.

Add a comment

Για τις 21 Ιανουαρίου μεταφέρεται η γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας και Περιφέρειας (ΕΕΒΟΠ), καθώς δεν υπήρξε απαρτία μελών στην πρώτη πρόσκληση (14/01). 

Add a comment

Η...αιώρηση ήταν ο τρόπος κίνησης του “Φούτζι”. Μια διαρκής ταλάντευση που τον δυσκόλευε να πατήσει στη γη με συμβατικό τρόπο, η βαρύτητα τον επιβράδυνε και κούραζε την “παλιά” ψυχή του.

Add a comment

Απεργιακές συγκεντρώσεις σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη οργανώνουν οι δύο γραμματείες του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) του νομού Έβρου, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. 

Add a comment

Τη διοργάνωση συνεδρίου, μέσα από το οποίο εξειδικευμένοι επιστήμονες θα προτείνουν μορφές ανάπτυξης και υποδομών της Αλεξανδρούπολης και του διευρυμένου δήμου, πρόκειται να προτείνει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, κατά την συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του δήμου, με θέμα την “Αλεξανδρούπολη στις επόμενες δεκαετίες”.

Add a comment

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία