Σαράντα οκτώ ώρες κοντεύουν από την ώρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση της 52χρονης γυναίκας από το Νεοχώρι του δήμου Ορεστιάδας, η οποία έφυγε με το αυτοκίνητό της από το σπίτι όπου διέμενε με τους ηλικιωμένους γονείς της.

Add a comment

Σαράντα τρία (43) χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (21/7/17) από την ημέρα που οι καταδρομείς από το Ελαφοχώρι και την Καρωτή Διδυμοτείχου, Χρήστος Χατζόπουλος και Χριστόδουλος Δοϊτσίδης, έχασαν τη ζωή τους, όταν το αεροσκάφος ΝΙΚΗ 4 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που τους μετέφερε στην Κύπρο, καταρρίφθηκε από φίλια πυρά. 

Add a comment

Στην τοποθέτηση δακοπαγίδων στην ευρύτερη ελαιοκομική ζώνη Μάκρης-Αλεξανδρούπολης και στην περιοχή Άβαντα προχωρά η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου.

Add a comment

Στην πρόσληψη 29 ατόμων, με ατομικές συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προχωρά το νοσοκομείο Διδυμοτείχου για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας, εστίασης και σίτισης.

Add a comment

Η ανθρώπινη αδυναμία μπροστά στο δέλεαρ της εξουσίας, οι εμφύλιες διαμάχες και συγκρούσεις, το αδύναμο ηθικό υλικό από το οποίο είναι πλασμένο το ανθρώπινο είδος, αποτελούν από καταβολής κόσμου εμπόδιο στις κοινωνίες των ανθρώπων να ζήσουν σε συνθήκες ειρήνης με τους άλλους και, κυρίως, με τους ίδιους τους εαυτούς τους.  

Add a comment

Εξομαλύνθηκε η κατάσταση στα τελωνεία Κήπων και Καστανεών, όπου από το περασμένο Σάββατο παρατηρήθηκε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού οχημάτων Τούρκων μεταναστών που ζουν σε ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι βρίσκονται σε καλοκαιρινές άδειες και έφτασαν στους συνοριακούς σταθμούς προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο προς Τουρκία. 

Add a comment

Τις έξι θεατρικές ομάδες που θα εμφανιστούν στο διαγωνιστικό μέρος του 18ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή, μετά την ολοκλήρωση της προκριματικής διαδικασίας.

Add a comment

Η υπηρεσιακή διαδικασία μεταβίβασης της κυριότητας του νέου γραμμικού επιταχυντή, από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο νοσοκομείο Αλεξαδρούπολης, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στη 1 το μεσημέρι. 

Add a comment

Μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουλίου θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου Ορεστιάδας. 

Add a comment

Νέος αεροψεκασμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών θα διενεργηθεί την Πέμπτη 20 Ιουλίου σε φυσικά και αγροτικά οικοσυστήματα της παραλιακής και παρέβριας ζώνης του νοτίου Έβρου. 

Add a comment

Το νοσοκομείο Διδυμοτείχου είναι η επόμενη δημόσια δομή υγείας που θα επισκεφθεί η αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ, την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 12:30 το μεσημέρι. 

Add a comment

Το θέμα της “ίσης μεταχείρισης” των πολιτών από τις τράπεζες κυρίως όσο αφορά την “αδυναμία χρήσης ηλεκτρονικού χρήματος” για οφειλέτες με λογαριασμούς υπό κατάσχεση (χρέη προς το δημόσιο), αναδεικνύουν με κοινή τους ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, 37 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και βουλευτής Έβρου, Νατάσα Γκαρά.

Add a comment