Διαμαρτυρία με κεντρικό σύνθημα “Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών” διοργανώνουν την Κυριακή 28 Μαΐου στις 11:30 το πρωί μπροστά στο δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης οι Επιτροπές Ειρήνης Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.

Add a comment

Την ανάγκη επανεξέτασης του καθεστώτος εγκατάστασης και λειτουργίας των σταθμών βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας επισημαίνουν σε ερώτησή τους προς τους υπουργούς Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, 55 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Add a comment

Την αξιοποίηση και ανάδειξη του παλαιού κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης σχεδιάζει η δημοτική αρχή, με στόχο “να αποτελέσουν οι εγκαταστάσεις του έναν σύγχρονο χώρο άθλησης και αναψυχής που θα απευθύνεται στο ευρύ κοινό”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Κεντρική πόλη των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ετήσιας, μεγάλης κλίμακας άσκησης του Πολεμικού Ναυτικού “ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017” θα είναι η Αλεξανδρούπολη. 

Add a comment

Το βιβλίο “Καζαντζάκης-Ζορμπάς, μια αληθινή φιλία”, του Γιώργου Στασινάκη-προέδρου της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 27 Μαΐου στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη.

Add a comment

Το 25ο Πανέβριο Συνέδριο Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Έβρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 11 το πρωί, στο κοινοτικό κατάστημα Νεοχωρίου του δήμου Ορεστιάδας. 

Add a comment

Θέματα που αφορούν σε μαζικές αφίξεις μετακινούμενων πληθυσμών στα σημεία εισόδου της χώρας, επικοινωνία και ψυχοκοινωνική στήριξη σε πληγέντες, στήριξη σε ψυχικά ασθενείς που διαβιούν σε ξενώνες αλλά και σε οικογένειες με ΑμεΑ, περιλαμβάνονται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα υλοποιήσει στην Ορεστιάδα ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. 

Add a comment

Εβδομήντα τέσσερα (74) χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που το 81ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ και Αμερικανοί σαμποτέρ ανατίναξαν τις σιδηροδρομικές γέφυρες Λουτρών και Δικαίων. 

Add a comment

Σε δύο εταιρικά σχήματα που θα υποβάλουν προτάσεις ένταξης στο Ευρωπαϊκό Κοινό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας στη Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας (ENI CBC JOINT OPERATIONAL PROGRAMME BLACK SEA BASIN 2014-2020) συμμετέχει ο δήμος Ορεστιάδας.

Add a comment

Κατά 1.528 τόνους μειώθηκαν οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που παράγει η 16η Μεραρχία στο περιβάλλον του βορείου Έβρου, από το 2015 μέχρι το 2016.

Add a comment

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία