Τις αιτήσεις τους για τα δύο νέα τμήματα που θα λειτουργήσουν την επόμενη περίοδο στο  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του δήμου Αλεξανδρούπολης θα μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι στις 27 και 28 Απριλίου.  

Add a comment

Σε “ξεσηκωμό για την ανάκληση της απόφασης του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος και την ματαίωση της λεηλασίας του ζεόλιθου της περιοχής μας” καλεί η Τοπική Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ.

Add a comment

Ανοιχτή από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι θα είναι σήμερα, Κυριακή 23 Απριλίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου. 

Add a comment

Με καλλιτεχνικές παρεμβάσεις συμμετέχουν στην ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας οι εθελοντές της Ομάδας Γονέων.

Add a comment

Πρωτάθλημα μπάσκετ για ομάδες που θα αποτελούνται από εργαζόμενους στον ίδιο εργασιακό χώρο ή κλάδο εργασίας, από μέλη συλλόγων ή παρέες φίλων που αγαπούν το άθλημα, θα διοργανώσει ο ΜΓΣ Εθνικός με τη στήριξη του δήμου Αλεξανδρούπολης. 

Add a comment

Ημερίδα για τα “κόκκινα δάνεια και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό” διοργανώνει τη Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου όπου στεγάζεται, το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. 

Add a comment

Τριήμερο δράσεων για μαθητικές ομάδες και για το γενικό κοινό διοργανώνει απο τις 27 έως τις 29 Απριλίου στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης, όπως έχει καθιερωθεί η 22α Απριλίου. 

Add a comment

Forum με θέμα “η Θράκη σταυροδρόμι Πολιτισμού και Ανάπτυξης-Εθνικό πλεονέκτημα στον νέο αιώνα” διοργανώνει στις 10 Μαΐου, στις 7:30 το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας, η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας (ΠΑ.Ο.Ν.Ε.), με αφορμή την 97η επέτειο απελευθέρωσης της Θράκης. 

Add a comment

Μέχρι τη Δευτέρα 8 Μαΐου θα γίνονται δεκτά τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις απόκτησης πτυχίου ραδιοερασιτέχνη (Α' περιόδου 2017), που θα διεξαχθούν στις 15 Μαΐου σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα. 

Add a comment

Με την “ορκωμοσία” του Ηλία Αγγελακούδη, ως δημοτικού συμβούλου, που έγινε στις 11 σήμερα το πρωί (21/4) ολοκληρώθηκε η διαδικασία “εναλλαγής” της δημοτικής παράταξης “Είναι στο χέρι μας”, που πλέον έχει “νέα σύνθεση” στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας.

Add a comment

Η εταιρεία που ξεκίνησε την εξόρυξη και μεταφορά του ζεόλιθου στις εγκαταστάσεις της στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης, δίνει τις δικές της εξηγήσεις για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και για το οριστικό τέλος διαπραγμάτευσης με τους κατοίκους των Πετρωτών.

Add a comment

Σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Μουσικών και Φίλων Μουσικής Νέας Ορεστιάδας “Δημητρός Αραμπατζής”, την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο “ακροατήριο” στα παλαιά δικαστήρια Ορεστιάδας (Εθνομαρτύρων και Μεγάλου Αλεξάνδρου γωνία).

Add a comment

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία