Παραιτήθηκε η διοίκηση του Τμήματος Αμοιβομένων Αθλητών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο βόλεϊ θέλοντας να διευκολύνει την έναρξη των διαδικασιών για την επόμενη ημερα του τμήματος.

Στην ανακοίνωση παραίτησης που εξέδωσε κάνει απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, κρίνοντάς την ως “πετυχημένη” καθώς, με χαμηλό προϋπολογισμό, ο Εθνικός είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στη Volleyleague ενώ στην Ευρώπη έφθασε μέχρι τους “8” του κυπέλλου. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στην προσπάθεια συμμαζέματος του οικονομικού ανοίγματος υπογραμμίζοντας πως αποπληρώθηκαν παλαιά χρέη ύψους 71 χιλιάδων ευρώ και ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παραιτηθείσας διοίκησης του Τ. Α. Α Εθνικός Αλεξανδρούπολης:

“Με το πέρας της αγωνιστικής σεζόν της περιόδου 2015-20126 η διοίκηση του Τ.Α.Α. ολοκλήρωσε τη θητεία της και απολογιστικά δηλώνει τα παρακάτω:

Κρίνει αγωνιστικά πετυχημένη τη σεζόν καθώς παρά την ύπαρξη ενός εκ των χαμηλότερων μπάτζετ της Volleyleague , πέτυχε να καταλάβει την 7η θέση με μια αξιοπρεπή παρουσία αλλά και επανάληψη της ευρωπαϊκής πορείας με παρουσία στους 8 του θεσμού.

Προχώρησε μέσα από μια συντονισμένη προσπάθεια καθόλη τη διάρκεια της θητείας της σε εξορθολογισμό των δαπανών αλλά και συμμάζεμα του οικονομικού ανοίγματος, παρά την κρίση που μάστιζε το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον, που αποτελούσε βραχνά για κάθε διοίκηση.

Χαρακτηριστικά, αναφέρουμε πως με όλο το βάρος των δυσχερειών, ότι καταγράφτηκε αποπληρωμή παλαιών χρεών της τάξεως των 71.366 χιλιάδων ευρώ , ενώ αφήνει ως παρακαταθήκη νέους ταλαντούχους αθλητές.

Προσπάθησε μέσα από δράσεις να φέρει τον σύλλογο και το βόλεϊ στο ευρωπαϊκό προσκήνιο κάνοντας ευρέως γνωστή την Αλεξανδρούπολη και εκτός συνόρων.

Η διοίκηση του ΤΑΑ με τη λήξη της θητείας της και ενόψει της διευκόλυνσης για έναρξη των διαδικασιών για την επόμενη μέρα του Τ.Α.Α. υποβάλλει την παραίτησή της και εύχεται κάθε επιτυχία στους ανθρώπους που θα κληθούν να συνεχίσουν το έργο της.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της, τους αθλητές και το τεχνικό τιμ , όλους τους θεσμικούς φορείς και τις τοπικές αρχές, αλλά και όλο το φάσμα των χορηγών, καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στο έργο της κατά τη διάρκεια της σεζόν.”

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία