Έναρξη νέας περιόδου στο δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης

Ξεκινά τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου η νέα κολυμβητική περίοδος στο δημοτικό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, για τους αθλητές των συλλόγων και τους δημότες. 

Τα συνεργεία του δήμου ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και απολύμανσης της μεγάλης πισίνας, με ειδικά χημικά σε κάθε εκατοστό της και ακολούθησε η λεπτομερής αφαίρεση των υπολειμμάτων στα πλακίδια. 

Παράλληλα, επειδή παρατηρήθηκε πως σε πολλά σημεία έχουν προκληθεί φθορές στους αρμούς μεταξύ των πλακιδίων, εξαιτίας των οποίων υπάρχουν διαρροές και είναι πιθανό αυτές να προκαλέσουν μεγάλες βλάβες στο μέλλον, αποφασίστηκε να γίνουν εργασίες επισκευής σε όλο το εμβαδόν της πισίνας (1.700 τ. μ.). 

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης στην οροφή, μόνωσης στα κουφώματα και στεγανοποίησης σε διάφορα σημεία. Οι αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις με νέους βατήρες, χρονόμετρα και μεγάλες ψηφιακές οθόνες Ολυμπιακών Προδιαγραφών, ανοίγουν από την ερχόμενη εβδομάδα για τους συλλόγους και το κοινό. 

Για τις εγγραφές των δημοτών είναι απαραίτητη η προσκόμιση Ιατρικής Γνωμάτευσης από Καρδιολόγο ή Παθολόγο και Ιατρικής Γνωμάτευσης από Δερματολόγο. 

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 25510 21122 καθώς και στην υποδοχή του Κολυμβητηρίου. 

Φωτογραφία της ημέρας

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία