Δωρεά οργάνων εκγύμνασης στον Ο. Ε. Γ. Αλεξανδρούπολης από το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”

Με νέα όργανα εκγύμνσης, ολυμπιακών προδιαγραφών, “προικίζει” το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (Ο. Ε. Γ. Α.). 

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του για τη δωρεά αυτή, ο Ο. Ε. Γ. Α. τονίζει ότι το Ίδρυμα αναγνώρισε τις δυνατότητες του Συλλόγου αλλά και την αντιξοότητα των συνθηκών υπό τις οποίες προπονούνται οι αθλητές του, και με την προσφορά αυτή 

“ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο η προσπάθεια και οι επιτυχίες των παιδιών, ηλικίας 8 έως 14 ετών, που ανήκουν στον Ο. Ε. Γ. Α. 

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην “πληθώρα μεταλλίων, τόσο σε ελληνικό όσο και σε ξένο έδαφος, με τα οποία ολοκληρώθηκε η αθλητική χρονιά 2015-2016”. 

“Ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης αποδεικνύει ότι είναι μία ομάδα που διεκδικεί το ‘’βάθρο’’ σε κάθε επίσημη διοργάνωση. Είναι από τους ελάχιστους συλλόγους εκτός μητροπόλεων, που συμμετέχει σε τόσο υψηλό επίπεδο και με μη ιδανικές συνθήκες προπόνησης (κτίριο και όργανα)”, επισημαίνεται επίσης στην ανακοίνωση.  

Καταλήγοντας, ο Όμιλος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, “που πρόσεξε τις διακρίσεις και πίστεψε στις δυνατότητες των αθλητών του συλλόγου. Είμαστε σίγουροι ότι το χαμόγελο των παιδιών μόλις αντικρύσουν τα νέα όργανα, θα μας γεμίσει δάκρυα και αισιοδοξία για το μέλλον!!”. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία