Πρωτάθλημα μπάσκετ για ομάδες που θα αποτελούνται από εργαζόμενους στον ίδιο εργασιακό χώρο ή κλάδο εργασίας, από μέλη συλλόγων ή παρέες φίλων που αγαπούν το άθλημα, θα διοργανώσει ο ΜΓΣ Εθνικός με τη στήριξη του δήμου Αλεξανδρούπολης. 

Add a comment

Επιστημονικό διήμερο για την “υδροθεραπεία και τη θεραπευτική κολύμβηση” διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Απριλίου, σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη, ο Κολυμβητικός Όμιλος “Νηρέας” σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία “Κότινος” και την All About Aquatics. 

Add a comment

Την προδιαγραφή της σύγχρονης και αξιόπιστης ηλεκτρονικής χρονομέτρησης εκπληρώνει πλέον το δημοτικό κολυμβητήριο Ορεστιάδας, με την τοποθέτηση του ειδικού  συστήματος και του ηλεκτρονικού πίνακα.

Add a comment

Με 29 “δελφίνια” ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο (18/3), για τη διασυλλογική διοργάνωση προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών “Εθνικός 1927”, ο Κολυμβητικός Όμιλος Ν. Ορεστιάδας “Νηρέας”. 

Add a comment

Ανάμεσα στους 320 αθλητές και αθλήτριες 10 σωματείων της Περιφέρειας ΑΜΘ, που συναντήθηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης το περασμένο Σαββατοκύριακο (11 και 12 Μαρτίου), ήταν και τα 35 “δελφίνια” του ΝΗΡΕΑ Ορεστιάδας, που διακρίθηκαν και κατέκτησαν 31 συνολικά μετάλλια.  

Add a comment

Στις 13 και 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το Ράλι “Maritsa 2017”, στο οποίο θα συμμετέχουν 45 κλασικά αυτοκίνητα και αυτοκίνητα αντίκες.

Add a comment

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε και στη Νάουσα η ομάδα των “δελφινιών” του Κολυμβητικού Ομίλου Ν. Ορεστιάδας “Νηρέας”, συμμετέχοντας στους διασυλλογικούς αγώνες που φιλοξένησε η πόλη το περασμένο Σαββατοκύριακο (11-12/2).

Add a comment

Τη 2η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα “Η επιστήμη στο πλευρό του δρομέα” διοργανώνει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η “Running Team” της Αλεξανδρούπολης.

Add a comment

Μοναδική ελληνική ομάδα στην 1η διασυλλογική ημερίδα κολύμβησης του Pazartzik της Βουλγαρίας ήταν η ομάδα του “Νηρέα” Ορεστιάδας, που συμμετείχε στη διοργάνωση με εννέα αθλητές και αθλήτριες (7 κορίτσια και δύο αγόρια). 

Add a comment

Για Βουλιαγμένη αναχωρεί το Σάββατο (5/11) ο αθλητής του τμήματος ενηλίκων του Κολυμβητικού Ομίλου Ορεστιάδας “Νηρέας”, Χρήστος Βαρσαμακίδης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την ομάδα του στον “Διάπλου Βουλιαγμένης” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί. 

Add a comment

Τριάντα έξι (36) μετάλλια κατέκτησαν τα “δελφίνια” του Κολυμβητικού Ομίλου “Νηρέας”, στο 2ο Meeting Κολύμβησης Προαγωνιστικών Κατηγοριών (από 9 έως 18+ ετών) που διεξήχθη στο δημοτικό κολυμβητήριο Ορεστιάδας στις 29 και 30 Οκτωβρίου.

Add a comment

Με κοινή δήλωσή τους, έξι μέλη της ελληνικής παραολυμπιακής ομάδας που δόξασε την Ελλάδα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ανάμεσά τους και ο εβρίτης χρυσός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Δήμος Μιχαλεντζάκης αλλά και ο παραολυμπιονίκης της άρσης βαρών Παύλος Μάμαλος, ζητούν να αποσυρθούν οι φωτογραφίες τους από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και να σταματήσει η εκμετάλλευση των επιτυχιών τους από το συγκεκριμένο κόμμα.

Add a comment

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία