Ζαριανόπουλος: Στη Βουλή και το ευρωκοινοβούλιο το θέμα της «ζάχαρης»

Το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας επισκέφθηκε ο ευρωβουλευτής του Κ. Κ. Ε, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος που περιόδευσε σήμερα στον Έβρο.

Στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τη διεύθυνση του εργοστασίου και τους εργαζόμενους, έγινε ενημέρωση για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η εταιρεία. Τονίστηκε επίσης η ανάγκη λήψης μέτρων, από την πλευρά της κυβέρνησης, προς την κατεύθυνση επαναλειτουργίας των εργοστασίων ενώ υπογραμμίστηκε πως θα πρέπει άμεσα να ανακοινωθεί η νέα τιμολογιακή πολιτική για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο, προκειμένου οι αγρότες να σπείρουν τεύτλα και να λειτουργήσουν τα εργοστάσια.

Από την πλευρά του, ο κ. Ζαριανόπουλος, ανέφερε πως το ΚΚΕ ήταν πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και θα συνεχίσει με αυτό τον τρόπο. Υποστήριξε πως τα προβλήματα ξεκινούν από την πολιτική της Ε. Ε, τονίζοντας ότι το ΚΚΕ θα φέρει το θέμα και στη Βουλή και στο ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να ληφθούν όλα τα μέτρα ώστε να υπάρχει τευτλοκαλλιέργεια και να λειτουργήσουν τα 3 ζαχαρουργεία της ΕΒΖ.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία