Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν νέα άδεια Ε. Δ. Χ. ή να μετατρέψουν την άδεια (της ίδιας κατηγορίας) που έχουν σε άλλο τύπο.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της περιφερειακής ενότητας Έβρου αναφέρει ότι κάθε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει νέα άδεια Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο καλείται να υποβάλει σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π. Ε. Έβρου (Αλεξανδρούπολη) ή στη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Ορεστιάδας (ανάλογα με την έδρα που υπάγεται) μέχρι τις 15. 00 της 31ης Μαρτίου 2015, συνοδευόμενη από όλα τα οριζόμενα δικαιολογητικά στα άρθρα 109 και 110 του Ν. 4070/2012.

Με την αίτησή του ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσδιορίζει την έδρα ή τις έδρες της Π.Ε. Έβρου για τις οποίες ζητείται άδεια Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου, το είδος της άδειας (ή των αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα.

Αναλυτικά το κείμενο της πρόσκλησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Έβρου στις Ανακοινώσεις της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία