Την πεποίθησή του ότι οι τρεις εκλεγέντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ “διασφαλίζουν την επάξια εκπροσώπηση του Έβρου στο ελληνικό κοινοβούλιο”, εκφράζει στο μήνυμά του μετά τις εκλογές ο υποψήφιος του κόμματος, Λεωνίδας Χέλης.

Παράλληλα, εκφράζει τις ευχαριστίες του για όλους εκείνους που στήριξαν την υποψηφιότητά του. Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ο κ. Χέλης αναφέρει τα εξής: 

“Στις εκλογές τις Κυριακής οι πολίτες του Έβρου έστειλαν ένα ηχηρό και ελπιδοφόρο μήνυμα ανατροπής διπλασιάζοντας σχεδόν τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας συμβάλλοντας καθοριστικά στη μεγάλη και ιστορική νίκη. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να τους ευχαριστήσω όλους ! Ιδιαίτερα ευχαριστώ τις χιλιάδες Εβριτών που επέλεξαν με τη ψήφο τους την υποψηφιότητα μου και να τους δηλώσω πως θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις μαχητικά και δημιουργικά για την επιτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την δημιουργία ενός Εβρου της προκοπής, της αλληλεγγύης και της παραγωγικής ανασυγκρότησης. Η απλόχερη στήριξή τους συνιστά ένα δυναμικό πρώτο ξεκίνημα μιας διαδρομής που μόλις τώρα ξεκίνησε. Ευχαριστώ τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για τον υπέροχο αγώνα τους αλλά και τους συντρόφους και συνεργάτες που μου συμπαραστάθηκαν στη συλλογική μας προσπάθεια. Θερμά συγχαρητήρια στους συντρόφους Γιώργο Καϊσα, Νατάσα Γκαρά και Δημήτρη Ρίζο που με την εκλογή τους διασφαλίζουν την επάξια εκπροσώπηση του Έβρου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ! Η ελπίδα έφτασε !”

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία