Παρόντες και ενεργοί, παρά τη μη εκλογή τους, δηλώνουν οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Κυριάκος Γεροντόπουλος και Βαγγέλης Ρούφος, ,εκφράζοντας, παράλληλα, τις ευχαριστίες τους σε όσους τους στήριξαν.

Α. Δερμεντζόπουλος: “Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους, που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Βρεθήκαμε διαρκώς μαζί στο δύσκολο αλλά δημιουργικό ταξίδι της αντιμετώπισης της καθημερινότητάς μας, των απλών, αλλά και σημαντικών προβλημάτων του τόπου μας, πολλά από τα οποία λύθηκαν.

Η ξεχωριστή τιμή που μου κάνατε να σας εκπροσωπώ  στο Εθνικό Κοινοβούλιο  μου έδωσε τη δυνατότητα να συμβάλλω στην προκοπή κι ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας μας, του ΄Εβρου.

Με πίστη και προσήλωση στις αξίες μας συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα. Παραμένω πάντα δίπλα σας, ΕΝΕΡΓΟΣ, μαχητικός για νέους αγώνες, συνοδοιπόρος και σταθερός παραστάτης”.

Κυριάκος Γεροντόπουλος: “Σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα και τη Ν.Δ. τα πολλά λόγια περιττεύουν. Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου, που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και δηλώνω παρών στις προσπάθειες για έναν καλύτερο Έβρο”.

Βαγγέλης Ρούφος«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους  Εβρίτες και τις Εβρίτισσες για την υποστήριξη την υποψηφιότητάς μου στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα μας έδωσα το "παρών". Δεν απέφυγα την πρόκληση, ούτε φοβήθηκα να υπερασπίσω τις απόψεις και τις προτάσεις μου, ανοίγοντας έναν ειλικρινή και έντιμο διάλογο με τους πολίτες του Έβρου.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους εκλεγμένους βουλευτές του Έβρου,

Ο αγώνας για τα προβλήματα του Έβρου και της χώρας γενικότερα δεν σταματά”.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία