Γ. Καΐσας: 20 δομές στον Έβρο που ασχολούνται με το πρόβλημα των ναρκωτικών

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα συντονίσει και θα υποστηρίξει τη συνεργασία μεταξύ των δομών που παρέχουν υπηρεσίες πρόληψης, απεξάρτησης ή θεραπείας από τα ναρκωτικά αλλά και εκείνων που έχουν ως αντικείμενό τους την επανένταξη των απεξαρτημένων, πρότεινε ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καΐσας, στην παρέμβασή του στην Υποεπιτροπή για την Μελέτη και Αντιμετώπιση του προβλήματος των Ναρκωτικών.  

Ο κ. Καΐσας αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην περίπτωση του νομού Έβρου, όπου, σύμφωνα με μία έρευνα που ο ίδιος ο βουλευτής επιχείρησε να κάνει, καταμέτρησε 20 διαφορετικές υπηρεσίες, κεντρικές, περιφερειακές, δημοτικές, μη κυβερνητικών οργανώσεων ή του πανεπιστημίου, που ασχολούνται με το συγκεκριμένο πρόβλημα.  

“Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι κάνουν έργο, ήταν όμως 20 ασυντόνιστες μεταξύ τους δομές”, είπε συγκεκριμένα ο κ. Καΐσας στην τοποθεήτησή του και πρόσθεσε πως  “είναι φανερό ότι λείπει ένα γενικό σχέδιο που θα συντονίζει, θα υποστηρίζει και θα δημιουργήσει ένα πλαίσιο που θα προωθήσει τη μεταξύ τους συνεργασία. Δεν μπορούμε παρά να βάλουμε όλους αυτούς τους φορείς να συντονιστούν μεταξύ τους και να κάνουν ένα βήμα παραπάνω”, είπε καταλήγοντας.  

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία