Σαμοθράκη: 5-11 Ιουλίου η πανελλήνια συνάντηση της Ομάδας “Προσωποκεντρικής Προσέγγισης”

Τις ημερομηνίες της επετειακής πανελλήνιας συνάντησης της Ομάδας “Προσωποκεντρικής Προσέγγισης” (PCA), που θα διεξαχθεί στη Σαμοθράκη, ανακοίνωσε το Εργαστήρι Ψυχοκοινωνικών Μελετών που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη.

Η συνάντηση θα γίνει από τις 5 έως τις 11 Ιουλίου και θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του “πατέρα” της Προσωποκεντρικής στην Ελλάδα, Ιούλιο Ιωσηφίδη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις καθημερινές, πρωινές και απογευματινές συναντήσεις και τα βιωματικά εργαστήρια έκφρασης και επικοινωνίας που θα οργανωθούν, με τις μεθόδους και τις τεχνικές διευκολύνσεις της σωματικής και αισθηματικής έκφρασης, τις τεχνικές χαλάρωσης και ενεργοποίησης, μέσω του χορού, της κίνησης του αυθόρμητου θεάτρου και σε επαφή με τη φύση και την ιστορία της Σαμοθράκης.

Οι απογευματινές συναντήσεις θα έχουν τον χαρακτήρα της “ολομέλειας”, στις οποίες θα κυριαρχεί το μοίρασμα και η ανταλλαγή εμπειριών και βιωμάτων.

Το παράλληλο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μουσικές βραδιές, πάρτυ και θεατρικά δρώμενα, ενώ υπάρχει προγραμματισμένη και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Παλαιόπολης και στο “Ιερό των Μεγάλων Θεών” αλλά και ορειβατικοί περίπατοι στο Σάος και ανάβαση στις βάθρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 25510-83782 και 6938968474. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία