Γραφείο Πρωθυπουργού: “Η αυτονόμηση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου είναι δεδομένη”

“Δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας, η αυτονόμηση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου είναι δεδομένη”, αναφέρει σε επιστολή του το γραφείο Κοινωνικών Πολιτικών του Πρωθυπουργού, απαντώντας στην Πρωτοβουλία Συλλόγων και Φορέων για την Αναβαθμισμένη Αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Στην επιστολή αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής: 

“Κατόπιν αιτήματος σας, που μας προωθήθηκε από τον βουλευτή Έβρου Γιώργο Καΐσα, ενημερώνουμε πως σχετικά με τους οργανισμούς Νοσοκομείων και τις διασυνδέσεις και αποσυνδέσεις των νοσοκομειακών μονάδων ανά την επικράτεια, υπάρχει σε διαβούλευση από το Υπουργείο Υγείας νομοσχέδιο που αφορά τη συνολική αναδιάρθρωση του ΕΣΥ.

Αμέσως μετά την ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες Υπουργικές Αποφάσεις που θα καθορίζουν τα επιμέρους ζητήματα, στα οποία περιλαμβάνεται και αυτό της αυτονόμησης του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, η οποία, όπως σας έχει σε κάθε τόνο αναφερθεί, είναι δεδομένη.

Επομένως, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας, καθώς το θέμα, όπως σας έχει επισημανθεί ήδη, είναι απλώς τεχνικού χαρακτήρα και αφορά τον χρόνο κατάθεσης του νομοσχεδίου προς ψήφιση στη Βουλή”.

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία