ΕΕΒΟΠ: Πού είναι ο βόρειος Έβρος στις αναπτυξιακές δράσεις της ΠΑΜΘ; 

Την παντελή απουσία του βορείου Έβρου από τις 159 αναπτυξιακές δράσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ επισημαίνει η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας και περιφέρειας, υπογραμμίζοντας ότι ο επαγγελματικός κόσμος της περιοχής έχει σημαντικότατες ανάγκες. 

Στην πρώτη της παρέμβαση, η νέα διοίκηση της Ένωσης απευθύνεται στην περιφερειακή αρχή και την καλεί σε συνεργασία “για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των πόλεων του βορείου τμήματος του νομού”. 

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει, “ο επαγγελματικός κόσμος του βορείου Έβρου, που κατοικεί και δραστηριοποιείται στις δυο βόρειες πύλες του Νομού, οι οποίες αποτελούν τις πρώτες και πιο στρατηγικές της χώρας, εκφράζει τη λύπη του για την απουσία της περιοχής από το σχέδιο των 159 αναπτυξιακών δράσεων που ανακοίνωσε η Περιφέρεια. Έχουμε σημαντικότατες ανάγκες και προτεραιότητες που έχουν να κάνουν κυρίως με την διαχείριση της διέλευσης και της επισκεψίμοτητας, ένα κομμάτι της οποίας είναι τουριστικού χαρακτήρα, το οποίο επιθυμούμε να πολλαπλασιάσουμε”. 

Καταλήγοντας, νέα διοίκηση της ΕΕΒΟΠ καλεί την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να εμπλουτίσει το πρόγραμμα των 159 δράσεων με δράσεις που θα αφορούν και το βόρειο τμήμα του νομού Έβρου. 

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία