Παράταση προθεσμίας εγγραφών στην “Ακαδημία” ΑΜΘ

Παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου η προθεσμία για τις εγγραφές στην “Ακαδημία-Δομή Δια Βίου Μάθησης” της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς παρατηρήθηκε αυξημένο ενδιαφέρον από πολίτες να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις, σε όλες τις θεματικές ενότητες. 

Οι εγγραφές γίνονται είτε ηλεκτρονικά, στον σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoAmLmEVs3mSAwKnlA4DmOXpkQc0uyw8aaGtRaH8jhhe74ag/viewform, είτε αυτοπροσώπως στα κατά τόπους Γραφεία Αντιπεριφερειαρχών.

Εν τω μεταξύ, σήμερα (06/12) ξεκινά το πρόγραμμα διαλέξεων, που ανακοινώθηκε, σε Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα. 

Η “Ακαδημία” αποτελεί συνεργασία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τις Σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με στόχο τη Δια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση των πολιτών και τη διασύνδεση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με την κοινωνία. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω σειράς διαλέξεων από καθηγητές των Σχολών του Δ.Π.Θ. και του ΤΕΙ Α.Μ.Θ που δίδονται δωρεάν στους εγγεγραμμένους σε αυτό πολίτες.

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το 60% των διαλέξεων της ενότητας που έχουν επιλέξει, θα λάβουν στην ολοκλήρωση του προγράμματος βεβαίωση παρακολούθησης. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο της Περιφέρειας www.pamth.gov.gr ή τους ιστοτόπους των Περιφερειακών Ενοτήτων, καθώς και την επίσημη σελίδα της Ακαδημίας – Διά Βίου Μάθησης της Περιφέρειας ΑΜΘ στο Facebook https://www.facebook.com/%CE%91%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%A0%CE%91%CE%9C%CE%98-1789528907971781/

Φωτογραφία της ημέρας

Επικοινωνία

Στην ίδια κατηγορία